Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz Giovanny #14446 üzenetére
Sima ügy, nálam Xonar U3-ról megy a fejes, erősítő USB meg optikán alaplapiról, plusz USB külső DAC-ról, (de filmnél van hogy a Xonar-ról húzok oda optikát a Dolby miatt), meg USB mikrofon..
A lényeg hogy minden programban állítsd be hol szóljon, vagy ha nem tudod akkor az alapértelmezettet kell piszkálni néha. Pl. nálam az alapértelmezett a Xonar analóg (fejes) a DAC-ra csak a zene megy, de ha pl böngészőből egy vidit akarok kirakni, akkor átállítom az alapértelmezettet a DAC-ra, de ettől függetlenül pl. a TeamSpeak marad a fejesen, mert azt a progiban beállítottam. -
Serricon
senior tag
válasz varmi2 #14155 üzenetére
foobar2000
(#14157) fradi81:
X-Fi XtremeGamer (fagyott tőle a gép)
ASUS Xonar D1 (elment a hang restartig)
ESI Juli@ (eltűnt, nem ismerte fel a gép)Jelenleg ASUS Xonar U3 és HRT MS2 van használatban, többet belső kártyát nem is veszek, mind zajos volt ezekhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
Rá tudod kötni analógon és optikán is, attól függ hogy szeretnéd-e használni az erősítőbe épített DAC-ot. Optikán annyival jobb, hogy nem mennek át a zajok a gépből, de nem hiszem hogy egyéb hallható különbség lenne.
Ha tudja az erősítőd a filmekben levő DD, DTS, stb. hanganyagot kezelni, akkor csinálja csak. Ellenkező esetben gépen kódolsz és kiküldöd a kész anyagot analógon. -
Serricon
senior tag
Szerintem bőven elég lenne egy DX vagy D1 (csatlakozótól függően)
Nekem D1-ről megy optikán 5.1 + hátul analógban stereo fejes+hifiRá tudsz kötni egy 5.1-et optikán, egy másikat analógon, plusz a fejest is egyszerre. Valamint az említett fejessel játék alatt ez is tudja a DH-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest