- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz illes0102 #20047 üzenetére
Pedig azt hittem optikai/optikai között nem lesz különbség.
Ezt próbáltam én is hangsúlyozni, a digit kimenet is jobb egy normális dedikált kártyán. Sokan mondják hogy mindegy de nem mert a digit jel is torzulhat/veszteséget szenved egy gyenge digit egységen, aztán azt már egy jó DAC sem tudja helyrehozni.
Az optikai kimenetnél egyébként a koax/RCA digit még kissé jobb eredményt ad.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
illes0102
aktív tag
válasz illes0102 #20038 üzenetére
Végül Creative SB Omni 5.1 mellett döntöttem.
Eszméletlen, hogy milyen különbség van egy "gamer alaplapi hangkártya" és ez között.. Sokkal tisztább és kellemesebb a hang, bár az alaplapin is volt fejhallgató erősítő csak éppen annyira felerősítette, hogy már már hallgathatatlan volt viszont alacsonyabb szintre véve elveszett a basszus.
HyperX Cloud gyönyörűen szól most már, állítgattam a basszuson is, alacsony szinten is szépen kiadja.
Ami legfőképp érdekelt az a térhangzás volt, amin meglepődtem hogy nem fulladt ki abban hogy "on/off" hanem lehetett választani mennyire húzza(?!) szét a teret. Ahogy a csúszkát húzod megjelennek + virtuális hangfalak, és kicsit változik a térhangzás. Amit próbáltam nagyjából középen, megjelent már a frontok és hátsó hangszórók mellé a center is. A csúszkát fullra húzva kicsit soknak éreztem már játék közben átláthatatlan volt.G633-at rákötve Jack-en keresztül viszont nem sok minden történt, nem volt különösebb hangzás változás sőt még gyengébb volt mint USB-n keresztül. De gondolom nem is arra tervezték a jacket csak PShez Xboxhoz meg telefonokhoz.
Viszont ezzel hangzásban már már inkább ismét a Cloud felé hajlok, lehet hogy a G633 kerül eladásra, vagy a polcra.
Optikain keresztül rákötöttem az erősítőmet is valamiért, az is sokkal hangosabb lett és érezhetően több mélyet ad akkor amikor kell. Pedig azt hittem optikai/optikai között nem lesz különbség.
Mindent egybevetve örülök, hogy ez mellett döntöttem a SB Z helyett, arra amire nekem kell bőven elég, talán sok is. -
Inc.corp.
tag
válasz illes0102 #20034 üzenetére
Játéknál számottevően sokpontegyben nincs különbség,zenében talán(a forrástól is függ persze)"hangosabb"és pontosabb stb.lenne,de az is csak analóg módban.Optikai kimeneten szintén nem.Illetve a biztosan kapcsolható 2.0/2.1 amit tud a Z(pl.5.1-es hangszóróknál),de arra meg nincs szükséged.Összességében többet tud a Z,de amiben jobb lenne mint ami van,arra nem használnád.Próbálj szerezni kölcsön egy kártyát vagy meghallgatni vásárlás előtt.A térhatású fejhallgatók zenéhez való használata sztereó módban egyéni döntés,kinek melyik és mi tetszik jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest