- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #15663 üzenetére
Akkor van értelme a kártya cserének, ha analógon kapcsolódsz a hangkarihoz. Digitálisan nem számít, mert csak továbbít a kártya nem csinál a jellel semmit.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #15661 üzenetére
Ha továbbra is optikán akarsz kapcsoldni, akkor felesleges lenne a váltás.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Bodz
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #14200 üzenetére
Csak a dac chipek összehasonlításának nincs értelme. Egymás mellett meghallgatni a 2 kütyüt, na annak van értelme.
(#14201) CoroStar86: Utóbbinak olyan jó az erősítő része, hogy összefossa magát a 990 Protól. Elszabadulnak a mélyek, zavaros lesz a hangkép, borzalmas. Egyébként, ha 5.1-es cuccott szeretnél, akkor hogy merült fel az X-Fi? Az csak sztereó.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz HUNNIA1920 #13017 üzenetére
Nekem kellett egy bios reset az STX-hez, mert elegge megzavarodott töle minden. Az helyre rakta rögvest.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
zoldy
tag
válasz HUNNIA1920 #12958 üzenetére
Heló!
Ha mindenképp olyan külső kártya kell nekem amin van szimmetrikus out akkor érdemes a legolcsóbbat megvennem? Vagy elfogadható az a hirtelen összerakott teóriám miszerint ha egy külső kártya már tud szimmetrikus jelet alakítani akkor a minősége már nem lehet olyan rossz.
-
fradi81
veterán
válasz HUNNIA1920 #9487 üzenetére
Olcsóbban is össze lehet hozni, használtan. [link]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz HUNNIA1920 #9470 üzenetére
Attól függ mennyi a keret, front hangfalpár + erősítő kb 100K-tól kezdődik, ezt egy 2.1 csak a dübörgésben múlja felül, másban messze elmarad.
moto g72, Ninebot d28e
-
SOAD19
addikt
válasz HUNNIA1920 #9470 üzenetére
Itt szerintem biztos tudnának ajánlani valami jót. Én anno is gondolkodtam, hogy venni kellene egy tűrhetőbb aktív hangfalpárt (amihez ugyebár nem kell erősítő, mert alapból be van építve a a dobozba)
Zenére a sima 2.0-ás sima sztereót ajánlják, ha jól tudom. Az ST/X árából nagy valószínűséggel már sokkal jobb hangkeltőt kapnál a Logitechnél. Nagyobb előrelépés lenne, mintha kártyát cserélnél. De, kérdezz rá az adott topikban. Mondjuk az is kérdéses, hogy melyik eszköz miatt akarnál fejleszteni. A fejes alá szeretnél fejleszteni, vagy a hangfalas Logitech-ből szeretnél-e többet kihozni. Ha a hangfalas rendszert szeretnéd fejleszteni, akkor én inkább a hangkeltőt cserélném.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz HUNNIA1920 #9456 üzenetére
Amúgy lehet nem is biztos, hogy észlelnél előrelépést... A Logitech hangfalszetthez szerintem elég a mostani kártya is, bár nem tudom milyen fejesed van...
-
Orgi
addikt
válasz HUNNIA1920 #9454 üzenetére
Szerintem neked nem érné meg egy STX-re váltanod arról... zenére egy Essence One vagy hasonló cucc lehetne előrelépés, inkább a DAC topicban kérdezz rá szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest