Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szüleimnek keresek gps-t. Minnél egyszerűbb szoftver kellene hozzá de jó térképpel, úgyhogy igo amigora gondoltam. Nekem is az van asszonyka miatt. Ismerem a hátrányait (engem bosszantani is szokott), de 60 felett vannak előnyei a sima igo-hoz képest.
Teljes európa térképes megbízható cucc kellene, de gyakorlatilag semmi extra nem kell bele (bár ez manapság nem nagyon kerülhető meg).
Melyik kütyük a legjobb ár érték arányúak? Köszönöm előre is a segítséget.
-
Köszönöm a válaszokat, akkor veszek egy navon-t. Valószínűleg tmc nélkül de filózok még egy kicsit.
-
Sziasztok!
Szerintettek érdemes navon-t venni? A navon n470-et néztem ki igo amigo európával 60 ezerért. Esetleg érdemes rákölteni még 15 ezret navon n560-ra? Mennyire jól mükődik a TMC itthon (ezt láttam fő különbségnek)?
Ha van ezeknél jobb kb ennyiért (vagy ugyanilyen kevesebbért), akkor nyitott vagyok a javaslatokra. Jogtiszta igo amigo teljes európával.
Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
Én egy olyan telefon/gps kombinációt szeretnék venni amin fut az igo. Eddig a samsung omnia az esélyes de kiváncsi vagyok a véleményeteke javaslataitokra. Az Omnia kicsit drága, nekem alapvetően "csak" a telefon és a navigálás kell. Minnél kisebb méret annál jobb. Navigálás csak eseti jeleggel, hosszabb távra ott a célkészülék (amit lenyúlt a feleségem a mindennapokra). Köszönöm a segítséget!
-
Sziasztok!
Autóban és esetleg ritkábban gyalogosan is használnám azt a gps-t amit venni szeretnék. Visszaolvasva és egyébként körülnézve a mio c250 a szimpatikus. Tetszik még a c320-as is de az szerintem kicsit nagy gyalogosan. Nincs igazán értékhatárom bár mint mindenki minnél kevesebbet akarok költeni. Fontos hogy megbízható legyen és jó legyen a garanciális háttere. Jogtiszta eu térképpel akarom de döntően itthon használnám. Mit érdemes még megnéznem? És melyik térkép jobb, és melyiket fríssitik jobban a igo vagy a miomap? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Riasztó topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest