Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sgery

őstag

válasz dudika10 #26973 üzenetére

Amit pl. én néztem Sennheiser RS 170/180 típusok azok kb 50g-al könyebbek mint a mostani hd 555. És számomra ez sem nehéz, így ez a szempont gondolom nem okoz problémát :)
    A kérdés hogy a digitális wirelles-nél is van-e zaj, vagy ez már jelentéktelen mértékű?
    Továbbá a hangzása milyen kategóriával ér fel

• sgery

őstag

Sziasztok!

Társasházba költözök, így gyakrabban kell majd fejhallgatóhoz nyúlnom, ezért gondolkozom egy vezeték nélkülire cserélni a jelenlegi sennheiser HD555-ös készülékem.
    Főleg zenét hallgatok rajta, de filmnézésre is használnám a szomszédok örömére :)
    Volt már több sennheiser fül/fej hallgatóm, még nem csalódtam bennük (ez a hd555 nekem pl. nagyon bejön, de a kábel eléggé idegesít) ezért gondoltam hogy a márkánál maradnék.
    Mit érdemes venni, ami hasonló minőséget produkál mint a jelenlegi? A fehér zajok még léteznek a korabeli, vezetnék nélküli fejhallgatóknál?
    Továbbá létezik esetleg olyan szett, amibe 2db fejhallgató van? Hogy a közös mozizás se legyen probléma :)
    Az ár igazából a minőségi ugrások lényege, mivel ezek tartós cuccok így hajlandó vagyok feljebb is menni, persze nem esztelenségig :)
    Köszönöm mindenkinek aki segít :R

Aktív témák