Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sikerült végre találni egy jó fejhallgatót.
[Roland RH-200S] [Itt] vettem, nagyon segítőkész eladók vannak, még azt is megengedték, hogy hazavigyem hétvégére kipróbálásra.Teljes hangerőn sem torzít, bár nem is fogom így hallgatni, mert már 30-40%-nál is hangos.Nem sok hozzászólást találtam Roland fejhallgatóval kapcsolatban, csak ezt [az egyet]Játékokban is jó.Érdemes a [jótállási jegy]közepén lévő vastagbetűs részt elolvasni.Remélem minél több ilyen cég/üzlet lesz nálunk.
-
pinnacle
nagyúr
Sajnos nem jött be a Beyerdynamic DT231 Pro.Fél óra után már úgy nyomta a fülemet, fejemet, hogy legszivesebben kivágtam volna az ablakon.A hangja sem tettszett, nekem túl erős volt a basszus, ráadásul 50 % hangerőnél már torzított, tehát ez a 32 vagy 80 Ohm tényleg nem számít, sőt.Kicsit még gyűjtök egy "fülkörüli" fejhallgatóra.
-
pinnacle
nagyúr
Szerintem csak akkor éri meg ezek [link] közül választani, ha nem nagyon hallgatsz zenét.Nekem csak TEAC, Genius 5.1-es fejhallgatóm volt, tényleg lehet hallani, ha valaki a hátad mögött van, de zenében elég gyenge.Egy AKG Hearo 787 Surround-ot azért, lehet, hogy érdemes lenne meghallgatni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
hunnylander #1553 üzenetére
Köszi!A Beyerdynamic Go to HiFi MANUFAKTUR-nál [link] ha jól olvasom, a 32 Ohm-ost ajánlják, kissebb teljesítményű lejátszókhoz.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
hunnylander #1548 üzenetére
Köszi szépen a tájékoztatást!
Csak azt nem tudom, hogy az ilyen komolyabb, 64 Ohm-os fejhallgatók nem lesznek halkak, a 32 Ohm-os hangkártyára kötve?Én azért gondoltam a Beyerdinamic DT 231-re, mert 32 Ohm-os, rosszat még nem olvastam róla, és csak 12000 Ft.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
hunnylander #1546 üzenetére
Köszi, de hol lehetne megrendelni, postaköltséggel együtt, jóval olcsóbban az itthoni árnál?
Nem is beszélve arról, ha javításra vissza kell küldeni.
Igazából attól tartok, hogy ez nyitott füles, nekem csak egy TEAC-om volt, de visszaküldtem, mert tényleg nagyon kihallatszott minden.Ráadásul nem tudom, hogy egy hangkártyánál, mp3 hallgatásnál, egyáltalán érződik-e a különbség, egy átlagos és egy csúcs fejhallgató között? -
pinnacle
nagyúr
Találtam egy üzletet ahol lehet Grado fejhallgatókat kapni.[link] Én az SR 60-as tipusra gondoltam, de ahogy utána olvastam, egy gond van vele, hogy minden "ki-be" hallatszik.
Esteleg ven valakinek ilyen fülese?Vagy lehet, hogy inkább egy Beyerdinamic DT 231-et kellene vennem?Igazából csak az Audigy2 ZS-hez kellene.Köszi! -
pinnacle
nagyúr
Valaki ismeri az Audio-Technica fejhallgatókat?Egészen jónak tünnek.[link]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!Tudtok a Sennheiser HD 202-nél jobb ár/érték arányú fejhallgatót?Auchanban láttam 6000Ft-ért.Van egy raklapnyi.Genius HP-5.1V-m van,játékban még elmegy,de zenében
nagyon gyenge.MM-ben csak HD 201-es volt,nekem kicsit sok volt a basszus,a többi fejhallgatóhoz képest is.Köszi! -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Azt szeretném tudni,hogy zene hallgatásra melyik a ''legjobb'' zárt fejhallgató max 15-20K-ig? (KOSS,Sennheiser,AKG,Beyerdynamic).Köszi!
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest