- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
baluka26 #16398 üzenetére
Régóta nem hallgattam már fejessel zenét, azokra sem igazán emlékszem, hogyan szóltak szóval összehasonlítási alapom nincs ha arra gondoltál. Fülessel hallgattam zenét amikor régebben elég sokat utazgattam de azzal összehasonlítani meg ugye értelmetlen lenne. Itthon amúgy sztereó hangfalakon hallgatok zenét.
-
Archer
őstag
Ma meg is jött (mármint a fejes
). Maga az összeszerelési minőség így első ránézésre szerintem teljesen rendben van, igazi minőségi érzése van. A pánt teteje a jól ismert Marshall-os műbőr, az alja végig puhán párnázva és igényesen összevarrva az alsó és felső borítás. A többi részen ilyen gumi tapintású műanyag van mint amilyen a drágább egereken szokott lenni. Mellesleg képeken nekem nagyobbnak tűnt, szerintem abszolút vállalható még az utcán is, aki esetleg ott használná.
Essence STX-re kötve végighallgattam rajta párat a kedvenc számaim közül (Dire Straits, Metallica, Rise Against, Stones) de azok nagyon kellemesen szóltak. A mély pont elég az ilyen stílusú zenékhez, az én fülemnek magasak is rendben vannak, él vele a zene. Aki a nagyon erős mélyeket szereti, azok valószínűleg csalódnának benne, nem tuctuc zenéhez való. Úgy hirtelen ennyi jutott róla eszembe. Persze ez mind az egyéni véleményem, nem kell tényként kezeli. -
Archer
őstag
válasz
Nertpaelg #16339 üzenetére
Azóta én is próbáltam a legtöbb információt fellelni róla, a véleményeknél amiket találtam a magas hangokat sehol sem kifogásolták. Az egyik arc egy hasonló árú Audio Technika fejessel hasonlította össze és jobban tetszett neki a Major hangja, akkor annyira csak nem sz@r. Amúgy elméletileg kb. egy év van az Urbanears-ös fejes meg a Marshall megjelenése között, tudom ez nem jelent semmit de módosíthattak rajta az alatt.
-
Archer
őstag
Azt hiszem teszek vele egy próbát
Kb. fele ennyit szántam fej/fülhallgatóra de szerintem bőven megéri a felárat. Nagyon bírom ezeket a vintage jellegű cuccokat
-
Archer
őstag
32Ohmos, ezt ugye ilyen mobil kütyük meg tudják hajtani rendesen? Itthon van rendes hangkarim hozzá, azzal nincs gond de utazás közben csak mobillal tudnám hallgatni.
-
Archer
őstag
Üdv!
Erről a fejhallgatóról mi a véleményetek : "Marshall Major"? Nagyon bejön ez a minimal desig (ezek a többnyire futurisztikus kinézetű fejesek amik ma mennek, nem jönnek be külsőre) és külföldi oldalak véleményéből ítélve nem is szól rosszul. Főleg buszon/vonaton hallgatnék vele zenét (rock,metal) utazás közben. Árban ~15k.
Aktív témák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Biliárd és snooker topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest