Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Epf

tag

válasz GaborGh #46775 üzenetére

Hasonló problémám volt, nem akartam sokat költeni.
    Egy Renkforce CD 340 -et vettem 6.000,- Ft -ért (az elektronikai alkatrész boltos szerzett rá 1.000,- Ft kedvezményt és mivel viszonteladója a Conrad-nak, nem volt postaköltség sem).
    Most tesztelgetem, mert ma lett végleges az erősítő hozzá. (A Canamp klón nem tetszett.)
    Eddig nagyon jók a benyomásaim. Zárt kivitelű, egészen mélyre lemegy (teszt jelleggel:Timbaland Shock Value II: Intro by DJ Felli Fel -nél azt hittem megmozdult a szék alattam és lekaptam a fejemről a fülest:), igaz hogy az erősítő 0 Hz-től erősít.
    Eddig minden zenei stílus hallgatható vele ( durva metál, vonósok, orgona, ének). Ja és hallom a rumbatökben a golyókat vagy mik vannak benne:)
    A zártságát még szoknom kell. Meg egy kicsit ronda, de kényelmes.

Jelenleg van nálam egy Sennheiser HD433 ennél jobb, és egy AKG K240 Monitor ez komolyzenén elveri.

• DBAtti

aktív tag

válasz GaborGh #46775 üzenetére

Nos én úgy gondolom 10k körül kezdődnek (sajnos) az olyan fejesek, amik között lehet találni igazán jókat, így lehet válogatni. Ez alatt is vannak jó példányok, de a topik lakói megszokták azt a hangminőséget, amit ezekkel nem lehet elérni, ezért nem nagyon kísérleteznek ebben az ársávban. Szokás mondani: 12 egy tucat, de vannak azért kivételek, pl.: Philips 5401-es meglepően jó az áráért. Csak nehéz ráhibázni, és a tapasztalat hiánya miatt itt sem találsz különösebben jó iránymutatást. Sokaknak tetszik még a Maxell Retro DJ, én nem vagyok tőle elragadtatva, szubjektív.

10k környékén tanyázik a Beyerdynamic DT235, AKG 512-514MK II, a bass-head Sony XB500, AKG K518, Shure SRH 240, Superluxok, ezen belül is nálam a 661-es.
    feljebb a CAL! (Creative Aurvana Live!), stb... node minek is írnám ide az első HSZ-t lassan...

Én ha olcsóbban minőségre vágynék, a Philipseket kutatnám, nagyon sok modelljük van, csak nem találok egy helyet sem, ahol meg lehetne hallgatni őket. :(((
    Ha te esetleg találsz, majd szólj!
    Az AKG 518-al, és a 235-ös Beyerrel nagyon nem lősz mellé. Beyer pántja először szorít valószínűleg. Tágítható, de ha nagy a fejed, lehet mást kellene nézni. Viszonylag érzéketlen, kraftos mobil kütyü kell a meghajtásához (cowon D2-m simán viszi, de a Sony E353-asom nem nagyon birkózik meg vele).

• fi:zi'k

nagyúr

válasz GaborGh #46770 üzenetére

Neked mit jelent az hogy alsó és középkategória? Leginkább árban.

Aktív témák