- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
Magnum_ #5114 üzenetére
Van olyan teljesítménykategória, ahol nagyon jók a Behringer erősítők (itt már végfoknak hívják őket) ár/érték arányban Behringer EP-1500 vagy 2500. Viszont nem hiszem, hogy egy fejhallgatóhoz ilyen dolgok kellenének
. Mondjuk egy jó keverővel.....
Rádiós erősítőkbe meg azt szokták mondani, hogy minél nehezebb annál jobb!! Én mindenképpen használtat vennék. Hogy ott melyik jó, azt más mondja meg. Én inkább számítógép hangkártyába fektetnék a helyedbe és flac-ot töltenék. -
p_adam
addikt
válasz
Magnum_ #5114 üzenetére
Egy ilyen van, csak tuningolt táppal
[link]Általában mindegyik fejhallgató más fejhallgató erősítővel van teljes összhangban (nekem pl. jelenleg ez nincs meg, ezért az egyiket cserélni fogom). Szerintem az általad említettnél van jobb választás, persze nem olyan, amit itthon forgalmaznának.
-
p_adam
addikt
válasz
Magnum_ #5075 üzenetére
A fejhallgató is egyfajta hangsugárzó eszköz de azért eltérő egy hangfaltól ezért kifejezetten ehhez vannak tervezve. Vannak olyanok amik elvannak nélküle, vannak amikhez ajánlott és vannak amikhez szinte létszükséglet. A HD580 ebbe a kategóriába tartozik. Legalábbis hallottam HD650-et erősítő nélkül és nagyon rossz volt. Fontos még, hogy minden erősítőnek van egy hangképe ami nem árt ha passzol a fejhallgatóhoz. Nekem például ez a bajom hogy ahhoz úgy tűnik hogy ahhoz a fejhallgatóhoz nem passzol ami nekem van mert túl energikus lesz tőle a magas viszont a HD 580/600/650-hez köztudottan jó(csak sajnos nagyon drága).
-
nyunyu
félisten
-
p_adam
addikt
válasz
Magnum_ #5065 üzenetére
Ha veszel hozzá egy új fülpárnát (ugyanaz való a HD580/600/650 fejhallgatókhoz) akkor azzal együtt kapod, magyarul igen. Ebay-en érdemes ilyeneket keresni, bár most elég *** az árfolyam...
Egy fejhallgató erősítőre szüksége meg jó forrásra van szüksége ahhoz, hogy tényleg úgy szóljon ahogy kell neki.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest