- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #17032 üzenetére
Hátőő, ja
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #17030 üzenetére
Annyiért Lupus Junior-t kérnék
Privátot nézz, légyszi -
baluka26
veterán
Szerintem add el itthon, és vegyél rajta egy Audio Technica ATHM50-et...
"Artists and producers spend countless hours fine-tuning and mixing music to get it exactly how they want their fans to hear it. But the vast majority of headphones can’t accurately reproduce the intricacies produced in the studio. Simply put,Studios can. With precision-engineered, advanced speaker design, powered amplification, and powered noise cancellation, you hear music the way today’s top artists and producers want you to hear."
Ezt a marketingdumát, attyaúristen
szerk: Csak szerintem hasonlít nagyon Shure 440-re ez a Beats Studio?! -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #17011 üzenetére
Továbbra is fenntartom a K601-HD650 1:1 cserét
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16895 üzenetére
HD202-t választaná a HD668B-vel szemben. Ilyet sem olvastam még.
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #16888 üzenetére
K601 "mid fi"
De az újonnan 45 gyakorlatilag.
Régebbi csúcsmodellekre gondolok. HD600 sok helyen (pl thomann) alig olcsóbb pár euroval, mint a HD650. Bár a HD600-at már hi-finek mondják, a K601-et mid-finek, pedig kb egy ligában játszanak, szóval szerintem is csak megtévesztésre jók ezek a megnevezések -
baluka26
veterán
válasz
Recon666 #16875 üzenetére
K1000-hez képest is basshead fejes
Inkább legyen mély kiemelése mint magas. Sokkal jobban elviselhető, és a kellemes mértékű mély kiemelés élvezhetőbbé teszi a dalokat.
A HD540-ben meg volt a jó kis mély, de sajnos a karcos magasak is, ez volt a legfőbb bajom vele
Nem baj, Schawonak így tetszik
Egyik legjobban ajánlott fejhallgató volt head-fin, amikor 100 dolcsi körül volt
Amikor kerestem zártat, találtam egyet 80 dolcsiért, de nem válaszolt az eladó -
baluka26
veterán
Schawo, vigyázz a HD540-re nagyon! És várunk egy rövid tömör összehasonlítást a többi fejeseddel
Ha már nekem nem volt időm a K240-K601-HD540 shootoutra
És köszi szépen a kölcsönadott K240-et még egyszer
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16810 üzenetére
Én kérek elnézést a Shure miatt
Ha mellőzve lenne a HD650-öd...egy fene, belemegyek egy 1on1 cserébe a K601-el -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16808 üzenetére
Ebayen el vannak szállva az emberek az árakkal
Azokkal lehet jó üzletet csinálni, akik nem tudják mit árulnak(Pl a HD540 exex-tulajdonos
)
Miért vetted ezt a Slux, a K1000 és a HD650 mellé?
Szép a kollekciód -
baluka26
veterán
thomann.de
Superlux rendelős topikba ha beírsz, be is szállhatsz, szállítási költség szinte 0 úgy, Shufny fórumtárs is így vett K601-t -
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #16677 üzenetére
DAC-od mid van előtte?
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #16675 üzenetére
Melyik LD-ben gondolkodsz?
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #16668 üzenetére
Őőő, p_adam válaszát várd meg, neki vannak tapasztalai Staxokkal, de mintha úgy emlékeznék, hogy azt írta, hogy a diy erősítők és végfokok is jók hozzá.
-
baluka26
veterán
válasz
blackmarket #16663 üzenetére
Egy voks a HD555-re
-
baluka26
veterán
válasz
p_adam #16609 üzenetére
Én pont a Stax-okról olvasok olyan véleményt, mint amit Te a HD800-ról írsz.
Pl. a találkozó után is többen írta valaki, hogy a Stax szólt a legszebben, de nem azt vinné haza legszívesebben
Shufny:Simán okozhat az eléggé nagy eltérést. Abban megegyezhetünk, hogy a K601 az jó. Bár én szívesenem kipróbálnám már most egy félvezetős erősítővel is
szerk: Most meghallgattam, amit még régebben linkelt KMT-improvised midi guitar-így egészen más azért, mint laptop hangszórón -
baluka26
veterán
válasz
Mezi1982 #16593 üzenetére
Szép sorjában.
A HD668B MAXIMUM egy HD555 szintjéig versenyképes szvsz.
Egy K601-nél sokkal rosszabb (én hallottam mindkettőt, Shufny tudna erről részletesen beszélni).
K601/HD600/HD650 között egyéni preferencia a döntőbb már. De alapjaiban különbözik mind a 3 fejes egymástól.
A HD800-hoz, Tesla T1-hez nem érdemes ezeket a fejhallgatókat hasonlítani, mert nem hasonlítod össze a full extrás Mercedesedet egy Maybach-hal -
baluka26
veterán
válasz
Shufny #16565 üzenetére
Ez a pontatlan mély HD555 annyira nagy hülyeség szerintem. Igaz szét volt moddolva az enyém, de nagyon szép, pontos mélyei voltak, és nem is volt túl sok belőle!
Szerintem is jobb a HD555, mint a Slux.
A csilingelős magasak a HD540-ben is (!!!) zavarnak (ez volt az eladás legfőbb oka), nem hogy a HD668B-ben... -
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16521 üzenetére
Igazából a legeslegvonzóbb számomra egy HiFiMANEF5+HiFiMAN HE4, de hát az alá kéne DAC, meg áfa, meg kutyafüle, az nem játékos
guppy: HD600-ak 30-40 között mennek el használtan. K601+párezer forintból meg is lenne -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16513 üzenetére
Így van, nem tudtam, hogy milyen a K601, féltem a nagyon naturális hangzástól, de a csövek megoldották a problémámat.
Hát, nem beszerzési áron
Közben vettem bele szivacsot(amit már nem is lehet kapni sehol sem). És mivel Schawo vadászik egy jó állapotú HD540-re, és mivel az enyémen még az eredeti (szintén nem kapható) fülpárna van, megkérdeztem mennyit ér neki, mondott egy intervallumot, én meg belőttem a közepét
Ha akarja, majd ő elmondja. De mind a ketten jól jártunk, szerintem
szerk: Valakit érdekel egy esetleg logoutos K601 vs HD540 vs K240 harc? Most, hogy nem kell angolt tanulni lenne időm írni egy ilyet -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16510 üzenetére
Miért?
Ne mond, hogy nem érte meg a rendszered azt a sok időt és pénzt
Én egyelőre úgy vagyok, hogy minden egyes beleölt pénzzel nőtt az értéke az egésznek.
Ráadásul kiszámoltam, hogy fejhallgatóra 20.000 forintot költöttem eddig (most hogy Schawo viszi a HD540-et), az erősítésre+dacra meg kb 35 ezret.
Jó dolog 55 ezer forintból egy 100 ezer forint körüli rendszert csinálni
AMDFan: HD595 majdnem egyenlő a HD555-el, és közfelháborodást keltett annó, amikor azt mondtam, hogy nekem a HD555 minden téren jobb, mint a Slux -
baluka26
veterán
Mogwai is nagyon rendben van.
KMT, Shufny, tényleg ott van a szeren a Soundtrack To A Vacant Life -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16481 üzenetére
Crystal Castles általában nagyon jó, csak egy-két számuk brutálisan elvetemült, de azok tényleg idegbetegek.
Hadouken! meg eleinte volt jó, azóta sokat lágyultak. A Music For An Accelerated Culture már kezdett elkúrvulni, de még viszonylag jó volt
Ezt majd holnap meghallgatom, most már nem akarom bömböltetni a laptop hájfáj hangszóróját, a K512-ért meg fel kéne állni -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16476 üzenetére
-
baluka26
veterán
válasz
dudika10 #16468 üzenetére
16 sample gomb, ehhez 4 váltó, tehát 4×16 gomb, 8 potméter.
Megnézném, hogy ki tudná ez így kezelni több évnyi gyakorlás után is....
Ez no offense, csak kár lebecsülni az ilyet.
Én a KMT által linkelt zenét már túlságosan experimentálisnak találom. De azért az az album amit ajánlottak egy hallgatást megér -
baluka26
veterán
válasz
dudika10 #16462 üzenetére
Én nagyon évezem.
Relaxál, ha ideges vagyok, tanulás mellett is nagyon kellemes hallgatni.
szerk: Sosem szerettem ezeket az indoklásokat az elektronikus zene ellen. Szerintem ez kb ugyan annyira lehet nehéz, mint mondjuk gitározni.
De ez csak tipp, egyikhez sincs közöm se sajnos.
Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest