- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
''Józan paraszti ész'' szerint mivel a panel csatornánkénti terhelhetősége 20W, a ventiké pedig csak 3,95W rá lehet kötni a kettőt. Mivel azonban műszaki ismeretem=0
ha tutira akarsz menni várj meg egy szakit vagy kérdezd TTS-t (gondolom tőle vannak a cuccok), ezt a hsz.-t pedig vedd up-nak.
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
UP, mert még mindig nincs panelem! Mondjatok valami okosat!
-
canniball
nagyúr
válasz
Sirandrish #49 üzenetére
Fogalmam sincs, itt [link] talán meg tudják mondani.
-
canniball
nagyúr
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Erről valaki olyan tudna csak nyilatkozni, akinek pont ilyen háza van, vagy neked kéne kitapasztalni... Ha ez segít nekem ''közepes'' Dragonom van, ebbe ~1cm magas potik beférnek, de a 1,5,cm magasak már nem.
-
canniball
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #35 üzenetére
Tényleg nem értem mit akarsz mondani. Szóval még egyszer, a problémám a következő: az 5.25'' helyekre ugye úgy lehet berakni a meghajtókat, hogy felcsavarozzuk az oldalára a síneket [link] (bocsi, nem találtam jobbat) úgy, hogy a sínek elején és hátulján lévő lyukakba tekerjük bele a csavart, majd az egészet betoljuk a házba. Ezek a panelek viszont többnyire nem lógnak be hátra és így csak a síneken lévő első lyukakba lehet csavart rakni. Kérdés: mivel ilyenkor a két sín között hátul nincs semmi, ami a szükséges távolságot megtartaná (hogy a sínnek kialakított helyen maradjon a meghajtó) nem pottyan-e ki a helyéről? Esetleg megoldás lehet-e a sín hátsó felére egy ''távtartó'' beszerelése?
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #17 üzenetére
Tartok tőle, hogy nem férne be a Dragonba: vannak itthon potik amik kb. 1,5cm magasak, ezek majdnem de mégsem férnének be az előlapra felfúrva és ha jól látom ezen a panelen is kb. ilyen magasak lehetnek a tekergetők. A Dragon ajtaján pedig sehogy sem lehet faragni. Arról nem is beszélve, hogy nem igazán tetszik és most már te is tudod használni.
De ha már így szóba került: a Bravoba is ezzel a sínes megoldással lehet beszerelni az 5.25'' helyre a meghajtókat, mint a Dragonba? Ha igen mennyire stabil az előlap? Mert így ránézésre (kipróbálni még nem volt lehetőségem) az ilyen kicsi ''oldallappal'' ellátott előlapok nem igazán tűnnek megbízhatónak ilyen szempontból. (Gondolom ahhoz hogy stabilan megálljon a rekeszben az adott egység az kéne, hogy a sínt elől-hátul stabilan egyenlő távolságban tartsa. Vagy tévedek?)
''egy szélesebb jack kiv.
Ez alatt mit értesz?''
Gondolom ''nagy jack''-et. -
canniball
nagyúr
Mivel még mindig nem találtam meg az igazit gondoltam nekifutok még egyszer, hátha most több sikerrel járok. Szóval olyan panelt keresnék, ami:
1, tud (legalább) négy ventit szabályozni
2, lehetőleg 5-12V között szabályoz (de lehet a 7-12V is jó lenne (?)), a ventik lekapcsolásához (0V) nem ragaszkodom, de nem kizáró ok
3, fokozatmentes (nem csak három állású (pl. 5/7/12V))
4, ''hagyományos, tekergetős'' kialakítású, de a potik nem hosszabbak 1cm-nél (csak így fér be az ajtó mögé)
5, nem PWM-es kialakítású (azaz a feszültséget nem szaggatja, hanem szabályozza)
6, mivel Dragon házam van ebbe bele tudjam szerelni, tehát
-vagy 3.5'' helyre szerelhető (ez amúgy is előnyt élvez)
-vagy ha 5.25'' helyet foglal akkor rá tudjam rakni a sineket
Hőmérséklet kijelzés, világítás nem kell (de lehet meg tudnék barátkozni vele).
Először egy Revoltec rl018-at néztem ki, de ez az 5. pont miatt kiesett. (Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!) A Vantec NXP-205-ről [link] tud valaki a fentiek tükrében nyilatkozni? Esetleg másik panelról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest