Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
silmatauki #39037 üzenetére
Szia!
Nem merem bevállalni
Sztem marad az A5000.
Kérdés: Milyen SD kártya, táska dukál?
Amit kinéztem:
Cullmann Ultralight pro Vario 200 táskaSANDISK EXTREME SDXC SD XC 90MB/S 64GB 64G 64 G UHS-I U3 CLASS 10 MEMORY CARD
Illetve pót akksit honnan érdemes venni?
Köszi!
ui: jaj most látom, hogy ezeknek van külön topikjuk, sry
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Sony A5000 115e Ft a MM-ban, megéri lecsapni rá?
Korábban érdeklődtem itt fényképezőgépek után, de a sony a6000 meg Pana GX80 nem akciós sehol
Kezdő fotosnak mint nekem jo lehet az A5000 is?!Köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Eddig csak kompakt fényképezőgéppel volt dolgom ~50k-s árkategóriában, viszont szeretnék valami jobbra váltani. Nézegettem a Sony A5000, A6000, Pana GX80.
Az A6000 ezüst most a MM 178 ezerAz első kérdésem az lenne, hogy az egyszerű kompakt után mennyivel nehezebb ez ilyennel fotózni? Auto beállításokkal milyen képet csinálni?
A második kérdésem az lenne, hogy ez most mennyire jó ár érte? Érdemes lenne várni pl a fekete péntekre, tavaly volt vmi jó akció?
A harmadik, hogy az alap obi mennyire jó? Leginkább emberek fotózására lenne használva, általában beltéren, néha kültér, kirándulás.
A mérete szerintem megfelelő lehet a számomra, és nem szeretnék használt gépet venni.
Milyen táska, SD kártya ajánlott hozzá (sebesség pl), azok milyen ártól indulnak kb? Lehet külföldről is akár.
Köszönöm a segítéséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest