-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
SkyS1gn #47855 üzenetére
UHS3=/=U3 de jó. Elég hülye a kártyák besorolási rendszere. Adapternek hátránya van egy plusz kontakt, ami hibaforrás. Van aki komolyan veszi, nekem nem munka, szóval annyira nem érdekel. Egyszer jártam úgy az elmúlt 10 évben, kiírta a váz nem látja a kártyát mikor beraktam. Adapterben meg kellett mozgatni a kártyát, és jó lett.
Ne színezzen érdemes egy márkásabb ND, Hoya, B&W stb. Nekem ilyenek vannak, ezek nagyon jók. Használnak többen videóra vND-t, majd ha erre jár valaki megmondja melyik jó.
-
konyi79
addikt
válasz
SkyS1gn #47846 üzenetére
Beltérre egyértelműen sok az 50-es. Én az 50-es képét jobban szeretem, de általánosnak főleg beltéren jobb a 35. A saját topikjában sok infót találsz róla.
Szűrő nehéz kérdés, ha nem tudni mennyit szánsz rá, meg mire kell.
Memóriakártya abba a vázba minimum UHS-I U3 SDXC (64GB), különben buktad a 4k-t. -
Tin_Shield
őstag
válasz
SkyS1gn #47486 üzenetére
A Sony a6300 az egyik legjobb videós tudású váz. Hasonlóan erős videós képességei a komolyabb Panasonic vázaknak vannak (kisebb szenzorral, de túlmelegedés nélkül és nagyobb objektív parkkal). A legutolsó vázaikkal a korábban hírhedten gyenge videós képességű Fuji és Olympus is elég jelentőset lépett előre. Felfelé a Sony A7 családban vannak komoly videós tudású vázak.
És persze a DSLR-ekkel is lehet élőképes üzemmódban videózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged