- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
A dslr-t is lerántja a jó obi. :-)
Nekem a nikonhoz volt 17-70mm f2.8-4 , a maga kis 535g-jávalsimán orrabukott a nyakamba a gép. :-)
De egy normális tele is dslr-hez tamron sp 70-300 765g ezzel is dettó ez a helyzet.
A kis fixekkel nem bukik orra a gép de azok a milc-eknél még kisebbek. a telék is kicsik és könnyűek.De kinek mi a szive vágya, azt kell venni ami tetszik.
-
jjeahh
nagyúr
Pedig a linkeltek közül kettő zoom
De tessék, ekv. 70-200mm
A lényeg: van milc-re kisméretű üvegekből is bőven választék, nem kell feltétlen orrnehéznek lennie
-
jjeahh
nagyúr
Szerintem a 70d sem egy minőségbajnok, mármint a váz lehet masszív, de a borítása szerintem a belépő szintű dslr-ekéhez hasonló, vigyázni kell erre is, mert viszonylag hamar kopik, fényesedik, törik, illesztések meglazulnak stb... bár egy 600d-hez képest lehet jobb valamivel. Ha ez neked elég és nem kell a dualpixel af, akkor viszont elég lehet egy 60d is. Ha igazán strapás canont akarsz, akkor mindenképp 7d, az elvileg már sokkal masszívabb.
Vladislav: Szükséged van jó minőségű testreszabható videóra? Milyen témákat fotóznál vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged