- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
-
rumos14
nagyúr
pedig már pont egy Nikon D40X-et ajánlottam volna, a váz 80k, kitobit sztem találsz olcsón olyantól aki kitben vette de lecserélte. ha nem akarsz más obit feltenni rá (márpedig ha leszögezed hogy 100k és nem több, abból erre következtetek), akkor nem számít hogy van-e benne AF. sőt most néztem egy D60 VR-es kitobival kijön 100k-ból, na ezen csodálkoztam: [link].
írom mindezt Sony váz és Minolta obi használóként ... az A200 80k-ért mondjuk jó vétel, beépített késptabival. MM-ban asszem szokott volt ennyiért kitobival is lenni, de az lehet hogy a nagyon gyenge Sigma 18-50 volt... szóval a Sony ellen annyit hoznék fel, hogy a jpeg képei sztem nem az igaziak, RAW konverziók sokkal szebbek, részletesebbek. -
johnjohn
addikt
Ezek közül szerintem a Sony ! Később vehetsz hozzá remek Minolta obikat, valamennyi AF
Minoltát kezeli. Itt mindent megtalálsz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest