- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
válasz
aladarka #68297 üzenetére
Thermalright Macho 120 ill. Macho 120 Rev.A
[link]
150 mm magasság, 5 hőcső. Mindegyiknél ugyanaz a borda, de a Rev.A hőcsövei már nikkelezettek, a cooler teteje fekete borítást kapott és nics hátlapi merevítéses felfogatás.Thermalright HR-02 Macho később Thermalright Macho Rev.A, Rev.A BW ill. Rev.B
162 mm magasság, 6 hőcső. Ugyanaz a borda, de a ventikkel variálnak. A Re.A BW-től kezdődően nikkelezettek a hőcsövek."Thermalright macho 120 rev A-t vagy rev B-t ajánlanátok?"
Kérdésedre válaszolva...Igen! A Macho 120 Rev.A-tól minden tekintetben jobb a Rev.B (mivel ez egy nagyobb modell!)
Macho 120 Rev.B nem létezik.Mindegyik említett cooler befér a Carbide 300R-be és - az elcsúsztatott torony kialakításnak köszönhetően - elfér a magas hűtőbordás ramok mellett is.
-
Bile Demon
őstag
válasz
aladarka #68224 üzenetére
OFF:
Én elégedett vagyok a Fractal R5-el. Csendes, nem remeg, van benne anyag. Elől van benne a 2db gyári venti és úgy átszellőzteti a házat, hogy csak 2-3 fokkal melegebb a házban a levegő, amit a CPU beszív, mint ami a szobában van.
Nanoxia Deep Silence 2 jó ház, de nálam a méret miatt kiesett (az R5 is határeset).
Carbide 300R is jó ház, vagy a 330R ha hangszigetelt kell, azon gondolkodtam, de a 14cm ventilátorok és a kb. 5kg súly többlet miatt az R5-t választottam.
CM 690-et nem ismerem lehet akár nagyon jó is, de nekem a CM 550 annyira nem jött be (negállt benne a meleg a ventilátorok útjába voltak a lyukacsos lemezek, emiatt minden ventilátor zúgott benne és az előlapon át se tudott elég levegőt beszívni), bevallom meg se néztem az újabb CM házakat.ON:
én ezek közül választanák:
Thermalright Macho
Alpenföhn Brocken 2
NOCTUA NH-D14 (kicsit jobb, sok pénzért, állítólag használtba ki lehet fogni jó áron) -
Bile Demon
őstag
válasz
aladarka #68222 üzenetére
Mindig van nagyobb jobb erősebb hűtő. Kérdés pár fok miatt le akarod e cserélni.
Szerintem maradhat a régi hűtő. A többiek majd ajánlanak új/jobb hűtést, de ahhoz add meg, hogy milyen magas lehet a hűtő, ami még befér a házba, memória modul magassága stb.A sima és a CO közt a különbség a csapágyazás. A CO folyamatos üzemet is bírja, dupla golyóscsapágya van, míg a simának FDB csapágya. A golyóscsapágy zaja nagyobb (nem sokkal) élettartama hosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged