- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
menyoronc #40789 üzenetére
Biztos nincs benne? Most én is megnéztem a dobozát az enyémnek (sima macho), és alig találtam meg. De jól jött volna, mikor legutóbb fölszereltem. Elfogyott az ac mx-2-m, és mehettem vásárolni. Nem is gondoltam rá, hogy adtak, mindig külön pasztát használtam...Csavarhúzó viszont tuti nem volt, hogy szakadjanak meg. Nem tudom miért kellett kihagyni. Szerencsére volt itthon egy olyan, amivel be lehetett nyúlni azon a hülye lyukon.
-
kromatika
veterán
válasz
menyoronc #40655 üzenetére
Igen asrock lappal tökéletesen tudod azt a ventit szabályozni. Montesantos:biosban keresd meg a hardver monitor menüt,és abban ott van a cpu fan állítási lehetőség. aszt hiszem silent ,normal és turbó lehetőség van.(nem biztos nem asus lapom van) rakd a középsőre,vagy ha az sem elég a legmagasabbra.
-
kromatika
veterán
válasz
menyoronc #40639 üzenetére
Szivesen.Szerintem ha már új hűtőt veszel,akkor ne olyat vegyél ami a tápra fújja a levegőt.Én legalább is nem venném.Télen nem gáz,de nyáron a kánikulában a táp is hangosabb lenne úgy.Én is a te helyzetedben a macho 120-at választanám,mert ahhoz a házhoz a 150mm magasság ideális
Jó,és csendes hűtő.ez egy kimondott halk hűtő,és a hozzá adott venti is nagyon jó minőségű.a 29db a max rpm-en pörögve irja,de azon úgy sem valőszínű hogy fog pörögni.az alap lap biosában be állítható hogy mennyin pörögjön a venti.asrock lapoknál elég sok fokozatban,asus,gyga,msi lapoknál 3 lépésben.és azt is külön beállíthatod hogy hány foknál kapcsoljon a venti magasabb fordulatra.
-
kromatika
veterán
válasz
menyoronc #40637 üzenetére
Szia.A hűtővel nem nyúlnál mellé,nagyon jó választás
főleg ha a csend is lényeg.a bordák távolsága(fin távolság) 3,4 milliméter,tehát nagyon csendes műkődésre lett tervezve,és jól kihasználja az alacson rpm-en járatott venti légáramlását is.Már 800-1000rpm-en is nagyon jól hűt és szinte hangtalan.Viszont a ház nem igazán jó választás ehhez a hűtőhöz,mert ha az oldal lapjára nem raksz ventit akkor max 165mm magas hűtőt rakhatsz bele.[link] A macho rev a meg 162mm.Ez elég necces.És szerintem mélységében is túl nagy ez a hűtő,ehhez a házhoz.Vagy másik házat kellene nézned,amibe kb 170mm max hűtő rakható,vagy válaszd ennek a hűtőnek az alacsonyabb profilú változatát.Macho 120 Ez csak 150mm magas,és hasonló a teljesítmény.[link] Vagy Brocken,AMD-re főleg jó választás. 157mm magas.De csak egy írányba rakható fel,ha ez nem zavar.
-
Asbee
veterán
válasz
menyoronc #40630 üzenetére
Már FX topikban is ajánlottam neked, hogy Brockennél jobbat nem találsz ilyen áron, csak a felsőtáp miatt nem a legideálisabb. Ottvan még a Macho kicsit drágábban én azt venném a helyedben. Az fx6100 is eléggé melegszik (tapasztalatból mondom), alapfesz 4,0Ghz-en hajtottam és a Brocken kellett rá.
(#40634) jim bcs: Miért is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest