- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kois21
tag
i2500k procira raktam, nincs túlhúzva. 13 perc stability test után 60 C volt a proci hőmérséklet max 930 rpm alatt (silent mode). A max hőfok 65 C volt. Szerintem ez nem rossz. Azért majd lehet, hogy teszek be én is házhűtést. Viszonylag nagy a ház, de túl sok benne a kábel és nem szellőzik rendesen.
-
Speed®
titán
A kevesebb néha több..erre is igaz. Alapvetően az apró hézagok kitöltése és a levegő szigetelő hatásának kizárása a célja ezeknek a kencéknek..ha te vastagon megteríted a procit, előfordulhat, hogy eltartja a paszta a bordát és romlik a hőközlés..borsónyi paszta szinte áttetsző rétegben terítve.
-
a8l
aktív tag
Jelenleg idle 37-39fokos, csak egy IE megy, csukott ajtó és 1000rpm házventik, 830rpm cpu venti. Így elég csendes.
Az átlag terhelés nálam max 25-35% ha sok progi fut, nem fog melegedni remélhetőleg.
Régen akkor volt gond amikor párszor valamiért volt 100% prociterhelés és ment fel a hőfok megállítahatlanul jlezett is néha hogy elérte a 85 fokot. -
a8l
aktív tag
Csukott ajtóval de maxon a ventik 1-2 fokkal ment feljebb 65-66.
Csukott ajtóval silentre(1100) levett cpu ventivel, meg 950-1000 házventikkel 68-69fok, ugyanez a fordulat de kinyitott ajtóval66-67fok.Nem értem hogy ha többet rakok rá a zsírból akkor az mitől tud rosszabb lenni, ha meg van jól húzva akkor szétnyomja. Nem volt leírás hogy csak egészen keveset kell rárakni, ezért kinyomtam kb a felét a kis fecskendőnek amit adtak, szétkentem egyenletesen legyen mindenhol.
Nálad milyen értékek voltak 2600k-val? -
jookomak
őstag
Én először házat cserélnék a helyedben. Van bent ként nagy fogyasztó, felfele száll a levegő, a táp szívja ki, azért hangosodik. 14k egy mostanában best-buy-nak mondott Bitfenix shinobi, azzal előrébb lennél. Ha ez megvan, akkor kéne egy új hűtő, mert a gyárinál szinte minden csak jobb lehet. Tuning kapcsán pedig nézd át a sandy bridge topikot.
-
scream
veterán
Hát ez az alaplapis-progis-tuning nem hangzik valami túl jól , CPU feszt pl fixálta(d) mielőtt elkezdte cibálni az órajelet vagy AUTO-n hagyta(d) ?
Hát a Brocken, Triglav ~12ezer Ft körül mozog, drágábban Thermalright Silver Arrow ~18ezer (ez elég jó kis hűtő,ha nem gond a +6ezer Ft,szerintem érdemesebb ezt venni), de Brocken is jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged