- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ebben az esetben szinte bármilyen 12 cm-es ventivel szerelt hűtő jó lenne neked, ami ilyen árban van, a gáz az, hogy a legtöbb túl magas. Boltból a legjobb talán a kolléga által javasolt Thermalright True Spirit 120, ami 8.500 körül beszerezhető. Én esetleg 2 olyat tudnék javasolni, ami épp van itt az aprón és nincs jegelve:
- Thermalright SI-128 SE (ez az alaplap felé fúj)
- Scythe Big Shuriken 2 rev. B (ez is)Üzletből a True Spiritnél jobbat nem fogsz tudni beszerezni ennyiért, itt a HardverAprón pedig sosem lehet tudni előre mi lesz kapható.
mod:
De amúgy én simán megmaradnék a TX2-nél. Az bőven elég halk lenne, ha meg mégsem, akkor bőven van pénzed venti cserére. Nem igazán érdemes többet költeni rá (szerintem). -
sing1ep1ayer
őstag
Én inkább vennék a helyedben egy használt CoolerMaster Hyper TX2-t. Az...
- magasságban befér a 148 mm-be (136.5 mm),
- a Freezer 64 Pro-hoz hasonlóan a foglalat környékét is hűti,
- a ventije szabvány méretű és cserélhető, nem úgy, mint a Freezeré,
- 3 hőcsöves, nem úgy mint az EKL, ami csak 2,
- olcsó, nagyjából 2.500-3.500 Ft között beszerezhető.Remélem látszik miért jobb, mint az általad felsorolt két hűtő. Amúgy a Hyper TX3 is hasonló mind árban, mind teljesítményben, illetve jó alternatíva lehet még az Asus Triton 70 is. Több pénzért persze lehetne ajánlani sokkal ütősebb hűtőket is, én próbáltam neked EKL Cold Tower és használt Freezer 64 Pro árban javaslatot tenni / jobb megoldást keresni.
mod:
Ha pedig mégsem találnád a TX2 / TX3 / Asus Triton-t elég halknak, akkor még mindig marad 4-5 eFt-od venni rá egy extrém halk (pl: Noctua) ventit, illetve kijön hátra a házba is egy szuper halk légkavaró extraként az általad megszabott nyolcezres keretből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest