- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_slow
tag
Mugen 2 tuti nem lesz, akkor inkább Thermolab Baram, am3-as Giga lapoknál nagyon közel vannak a memok a proci foglalathoz, így a mugent csak 90°-al elforgatva tudnám feltenni, azt meg már meg sem említem, hogy a mugen 2 870g a Baram pedig csak 625 és a teljesítményük ~ azonos, vagy Baram vagy Nordwand lesz nálam a nyerő....csak jönne már egy komolyabb teszt
-
Henk
veterán
A 690-ben lehet.De az enyémbe úgy van berakva a táp,hogy felfele néz a venti és a gépből szívja a levegőt,pont mintha felső tápos lenne.Én lefele fordítva nem is tudnám betenni mert a ház alja zárt és úgy nem kapna levegőt.
F.B.I. (11774): a 212 ugyanolyan magas mint a Vendetta2,ha ez nem fér be akkor az sem fért volna.
gothic20: nem adnak amd-s lefogatót a Megahalems-hez.Sőt nem is láttam külön hogy kapható lenne,bár valahogy biztos beszerezhető csak kérdés,hogy honnan és mennyiért.Nem sokkal jobb mint a Mugen2,csak én azért nem azt vettem mert nem tetszik meg bazi nagy is. -
AXisBOLD
addikt
Lap alja fele a csávó keze is látszik, na az a "bepattintós" rögzítő fül elférne-e a Zalman ZM-NBF47 borda mellet?
...aha elforgatva csak, az nem jó
.
-
Henk
veterán
Az Alpenföhn-t nem ismerem,de a hdt technológiának köszönhetően alapvetően jobb hatásfokkal dolgoznak a hűtők mint a hagyományos megoldásnál.A Xigmatek-nél merült fel ez a kérdés,de szerintem az egész hűtő válogatás vicces szokott lenni mikor pl. a Frosty tesztjében az első 10 hűtő között van 5 fok eltérés.
d@minator: az alsó tápos ház ugyanonnan szívja a levegőt ahonnan a felső tápos,a házból.Most nekem is ilyen van,de semmivel nem érzem rosszabbnak mintha felül lenne,csak jobban elférek a cpu hűtővel. -
szki
őstag
Proci Herr Z féle előtesztelt, mely tényleg nagyon tuti (24/7-ben 1,3V-on használom és 3,4 GHz-en, persze 4 magon). HD4830 meg Iponos, de sajna nem egy tuningos verzió. De most ez is elég..
-
d@minator
addikt
A lapok üvegszálból készülnek ami nagyon erős és bírják a hajlítást. Volt TX2-m ezen kívül nem hallottam olyat, hogy tönkre tett volna egy alaplapot is. Felesleges a túlzott félelem.
Sdi: semmi probléma csak megerősítettélMár csak az a kérdés, hogy befér e a házába.
kaik_holi: a Gemini2 jó lesz a tuningolt quadhoz is csak mérd meg pontosan a házadat.
bognar110: nagyobb fordulatú venti nem fog javítani a hűtési teljesítményen, a hőleadó felület adott mérete miatt. -
Henk
veterán
Kivolt véve a lap mikor rátetted vagy a házba csavarozva?Mert ha a helyén van akkor nem hajlítja annyira,bár még nem hallottam senkitől,hogy ez a görbület okozott volna problémát.Bár rossz nézni az tény.A csavaros felfogatás mindig biztonságosabb csak nem tudom,hogy a tx2-re is létezik e,úgy értem,hogy a másik CM lefogató kompatibilis e vele.
bognar110: a tx2 gyári venti 1800rpm-et tud.Ennél nagyobb fordulatút akarsz rá,mihez nem elég a gyári?Legtöbb esetben inkább leszabályozzák a hangja miatt.Mennyire melegszik vele a proci?Amúgy lekell róla venni a műanyag keretet és belülről fogja a ventit 4 csavar,úgy tudom. -
Sly Bp.
addikt
Ja vagy http://www.lord.hu/products/category/10_Huto_ventilator/ innen mit mondanál! Ahol be is szerelik oda megyek csak mond meg hogy hol lehet jobbakat kapni összátlagba és hogy hol melyikek lennének ilyen neonos világítás meg giccs nem kell nekem úgyis benn van a gépben
-
Sly Bp.
addikt
Szia! Még akarok a videokártyára is egy hűtőt a kettőre kb 20 ezret költenék!
http://www.lord.hu/products/category/10_Huto_ventilator/
itt néztem kettőt: Asus Silent Square PRO s775/939/AM2 hűtő
és a videókártyára a Arctic Accelero Twin Turbo VGA hűtő
Ár szerint csökkenőbe teszed az elsők között lesz! Szerinted ezek milyenek? Köszi -
atish15
aktív tag
én is várom már a mugen2 t.napokban megérkezik.hát nagyon kiváncsi vagyok az eredményre.2ventinek mennyi értelme van rajta?ha egyik tolja a levegőt a lamellákra a másik szivja rola annak van valami értelme?vagy csak a ráfujt levegővel lehet hőmérséklet csökkenést elérni
-
Henk
veterán
Nekem az Achilles hdt-s és szerintem a hőt gyorsabban elvezeti amiatt,hogy közvetlenül a procival érintkezik a hp mintha egy rézlap lenne még köztük.Amúgy a gyári csavaros felfogatású hűtők 8k-tól felfele,a CM hyper 212 is az.
csucsu21: a vízhűtés mindig jobb hatásfokkal üzemel mint a léghűtés.De jóval drágább meg szerintem bonyolultabb is.De csak külön a procira tenni vizet szerintem felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Whisky topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged