- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
varsam #22019 üzenetére
Szűkíteném a kört: PWM-es 4 tűs venti kellene - a király deluxe lapom részleteiben eléggé gagyi, 3 tűst nem vezérel -, a hangja még egy fontos szempont (akár a jelenlegi 9700-es zalminál is).
Terhelés alatt lényegtelen, de üresjáratban ne halljam!Ára nem érdekel, egyszer kell megvennem, de azért maradjunk 20 alatt, jó?
Máskülönben vízet építenék, ha sok pénzem lenne.Q9xxx avagy QX9xxx procikat bírja el 4 ghz-en, 70° alatt. (Lehetséges ez?)
szerk: azért jöttem ide a fórumra, h ne kelljen 10 cikket elolvasnom.
Ha megtették helyettem már mások is... -
Picturemaker
őstag
válasz
varsam #13246 üzenetére
Persze, így nem is próbálom felrakni. Csiszolás után is csinálok majd róla képet.
Sajnos a Cm-re jellemző, hogy minden új rev.-es hűtője gagyibb, mint az elődje.
A TX sorozat is egyre rosszabb lett az újabb verzióknál. Az viszont látszik, hogy egyre kevesebb anyagból, egyre olcsóbban állítható elő. Ez mondjuk jellemző az összes gyártóra, iparágtól függetlenül.AC-nál kíváncsi leszek a Freezer 7 Rev.2-re. Lehet arról is lespóroltak valamit
.
-
d@minator
addikt
válasz
varsam #11126 üzenetére
A házhűtő ventinél csak a ventizajt mérik itt pedig a venti/hűtő zaj kombinációt. A méréseket 30cm-ről végezték egy izolált kamrában. Nem tudom máshol mekkora a háttérzaj és hogy vonnak összeadnak és milyen messziről mérnek.
De itt egy magyar mérés ahol hasonló zajt mértek.[link]Ez egy szintetikus mérés ami ellentétben egy procival egyenletes hőterhelést biztosít. A szondát úgy helyezték el a rézmagban, hogy ilyen hőmérséklet növekedést mért a környezetihez képest. Azt, hogy pontosan mihez képest az én sem vágom. Nyilván nem két fok a különbség két hűtő között de arra jó a teszt, hogy a különbségeket bemutassa. pl. a Hyper TX2 10 fokkal rosszabb az előbb felsoroltaknál.
A passzív bordákat egy 120mm Mechatronics G1225S12B 55CFM, 25dBA, 1500RPM-es nem PWM-es ventivel hűtötték. Az engem is meglep, hogy a Z600 jobban teljesített, mint a TRUE ugyanazzal a ventivel ugyanolyan fordulaton.
-
Max_218
tag
válasz
varsam #11104 üzenetére
Köszi Varsam a segítségedet
Pattintani kellene a házamat megnéztem ,csak itt jön a bibi .mikor megvettük a gépet még volt Sulinetes cucc, namost ilyen nagyon gagyi házba adták . kb 2éve mikor cseréltem minden cuccot akkor tudták lekapni a boltba ahová vittem ,ottis néztek furán hogy miért ilyen a ház ,hát azért mert majdnem olyan volt a csavar mint a rajz szög .Nemtudák kicsavarozni fúrniuk kellett
kész műtét lehetett.
És csak a ház egyik oldalán csinálták meg, az alaplap felölinél viszont nem ,úgyhogy még a vinyót sem tudom kiszedni mert nemférek oda a másik oldalhához ahol a másik csavar van ..lehet szétbontom nyárra . vga-t viszont kb 2hónapja vettem .Elöző elszállt kb 2 év használat útán..
-
Max_218
tag
válasz
varsam #11100 üzenetére
"Mi az hogy két magos hűtő? Itt vmit félreértelmeztél, egyébként az X2-es procid is két magos."
Bocsi ha félreértelmezhetően írtam ,csak azt akartam mondani hogy everestben úgye mutatja a cpu 1.-es ,cpu2.-es mag hőfokát namost 1.-es mag bekapcsoláskor már 46fokos . 2.-es Mag 35-el kezd ezmég nagyon is jó . csak hogy a gyári venti iszonyat pörög . Ja igen és everest írja még magát a cpu-hő fokát azis 46 / Alaplap szintén pár órája levettem a ház oldalát de úgyanígy nemváltozott semmit a hőmérséklet.Pedig nincs is terhelve a gép most sem .És még egy kérdés , az előlapot hogytudom levenni a háznak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Horgász topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest