- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #17008 üzenetére
Hát a légszállítása nem egetrengető, a hangjának és a fordulatának megfelelő. (19 CFM)
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #17001 üzenetére
Abban nem vagyok biztos, hogy szerencsés egy ekkora bordára ennyivel nagyobb ventit rátenni mert légszállítás nagy lesz de a borda mellett elég sokat el is fúj. Ha csak a halkítás a cél és nem volt melegedési problémád akkor az Englide n. zero hydro 80-at javaslom. Ez 1500 rpm-es venti és nagyon halk még teljes fordulaton is, mondjuk nem pwm-es. Vagy ha szabályozza a lapod akkor lehet valamilyen pwm-es is, akár 9-es is ha rá tudod fabrikálni.
-
veector
senior tag
válasz
Sziszifeca #16994 üzenetére
Őümm.
21dB-től én falra tudok mászni (jelenleg is ezt teszem a rohadt 8500gt miatt), de vannak akiknek sokkal hangosabb a gépe. Ez a halkság szubjektív.
Amúgy érdemes nagyobb ventilátort venni mert az általában halkabb is.
DE
ugye nem csak egy ventilátorral akarsz procit hűteni? valami borda csak lesz rajta -
royalka
őstag
válasz
Sziszifeca #16954 üzenetére
Nos nekem egy CNPS7000 AlCu ledes volt a detót ilyen deszka meg procin. Simán elfér a táp alatt. Mert itt elég magasan van a proci foglalat. Nagyon halk. Nem tom hogy lehet e kapni még boltban, én most adtam el nem rég. Szal én ezt ajánlom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sziszifeca #16954 üzenetére
EKL pl...
Daert: No para, ahhoz túl rég ismerjük egymást, hogy összekapjuk ilyen apróságon.
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca #8203 üzenetére
Szerintem a Ninja2 erősebb.
Tuning nélkül akár passzívan is elég. -
elfelejtette
veterán
válasz
Sziszifeca #8185 üzenetére
Scythe Ninja2 passzívan. Annál halkabb nincs...
Quad-ot pedig elviszi egy ventivel, vagy alapfeszes tuningnál passzívan azt is. -
zsolt1129
addikt
válasz
Sziszifeca #8185 üzenetére
Ha 4 mag tuning lesz,akkor Xigmatek HDT S1283, TRUE 120 Extreme. Ha nagyon szűk a keret rá,akkor pedig egy CM Hyper 212.
-
oliba
őstag
válasz
Sziszifeca #6866 üzenetére
Azzal is csak 3,6ghz-et fogsz tudni elérni.
-
oliba
őstag
válasz
Sziszifeca #6858 üzenetére
Mivel 8-as szorzója van és az alaplapok döntő hányada quadot 470-es FSB-ig viszi el max, így még egy darabig álom marad azzal a procival a 4ghz bármilyen hűtéssel. Vettél volna egy tuningosabb Q6600-ost, többet értél volna vele.
szerk.: most látom, hogy P35 DS3. Hát a 3,5ghz is felejtős, meghal alatta a lap.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #6863 üzenetére
valaki használta q6600-on az AC 7 pro-z 4ghz-ig húzva, és mindenkinek ajánlja.
Akkor nyugodt szívvel feküdhetek le?
-
Henk
veterán
válasz
Hát egy quad-ra én nem biztos,hogy ezt választottam volna,főleg ha húzod is.
De majd meglátod,lehet bevállik. -
codec
senior tag
válasz
Jó választás.. Ne cseréld le a pasztát, jóófajta mx-1 es van rajta..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sziszifeca #6268 üzenetére
AC halkabb picivel mint a TX2, viszont a TX2 picivel jobban hűt az AC. Sajnos a TX2 ventije elég törékeny, többen panaszkodtak itt a topikban, hogy eltört a venti lapátja.
Nekem Freezer volt anno, nagyon elégedett voltam 1.5-on 2600MHz-en is lehűtötte az X2-es amd-met simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest