- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOTU87
csendes tag
válasz Domonkos #26626 üzenetére
nekem arra lenne szükségem hogy pl lenyomok egy billentyü kombinációt pl. q-w-e-r-t többször nagyon nagyon gyorsan akkor ne akadjon meg a túl sok leütéstől túl rövid idő alatt valamint hogy minnél gyorsabban érzékelje a gomb lenyomásokat
elméletben az 1ms válasz idő és az anti goshting azt eredményezi hogy erre képes
de lehet hogy rosszul gondolom
-
TOTU87
csendes tag
rengeteg ajánlották ismeretségi kőrből a GENIUS KB-G265 kicsi válasz idő és ugyan úgy anti ghostingos
esetleg valakinek van infoja róla ?
-
TOTU87
csendes tag
ez tökéletes arany közép útnak tünik miután utánna olvastam hogy mi az anti ghosting
tudja ami miatt mechanikust akarnék és harmad annyi
már csak annyi kérdésem lenne hogy 2 gomb lenyomása közt mennyire gyors a válasz idő ? mármint jobb e mint egy sima billentyüzetnél és hogy az angol és magyar verzio közt minöségben mi a külömbség
elöre is nagyon szépen köszönöm
-
TOTU87
csendes tag
Sziasztok tönkremenöben a billentyüzetem így segítséget kérnék az új hoz
1.Mekkora összeget szánsz rá?
10.000-20.0002.Használt szóba jöhet-e?
nem3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
főként 80% ban gamere használom épp ezért szeretnék mechanikus billentyüzetet mivel többnyire olyan játékokkal játszom ahol több gombot kell egyszerre lenyomni vagy pediglen hoszabb gomb kombinációkat nagyon rövid idő alatt ez mindegyik eddigi olcsóbb billentyűzetemnek gondot okozott vagy nem vették be mindegyik billentyüt vagy késve vették be de mivel HA jól tudom a mechanikus billentyűzetek képesek ezt kezelni4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus)
ami meg bírkózik a 3. pont igényeivel de úgy tudom erre a mechanikus képes5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?)
képes legyen a 3. pontra és ha lehet vezetékes legyen6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk)
nem szükséges át tudom címkézni ha nagyon zavarna, így annyi hogy ugyan annyi gomb legyen rajtaez votl az eggyik amit így magamtól nézegettem
[link]a másik amit nézegettem az a A4TECH Bloody B318 bár ez infrával érzékeli a leütést nem nagyon hallottam még ilyen mechanikáról
-
TOTU87
csendes tag
sziasztok
valakinek van valami információja / tapasztalata a A4TECH Bloody B318 billentyűről ?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest