- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G**@**B**!
tag
válasz
Dency01 #60259 üzenetére
Sharpkeys nevű program registry-ben írja át. Régebben volt hozzá szerencsém, amikor nem magyar kiosztású billentyűzetem volt. Hosszú í-t tettem a win gombra. Bármit meglehet változtatni. Újraindítás szükséges.
[ Szerkesztve ]
4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?
-
G**@**B**!
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy fehér tesoro gram spektrum tkl billentyűzetet magyar kiosztással, blue kapcsolókkal.
A webshopokban csak red swich-el találok. A gyártó oldalán néztem van blue-val is.
Lehet olyan, hogy a magyar változatból csak redet gyártottak?
Esetleg alternatívaként mit tudtok ajánlani? Tehát fehér,tkl,magyar, kék kapcsoló.
A világítás és a low profile formátum nem olyan fontos. Max 40k[ Szerkesztve ]
4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?
-
G**@**B**!
tag
válasz
Domonkos #52645 üzenetére
Nem tudom sajna. Most egy wireless Microsoft 800 van ezzel nem volt még gondom.Kikeményedtek a harangok és csere kéne, pénz meg kevés van rá. Volt mecha is, most egy ollósat szeretnék kipróbálni. Laptopon nagyon bejött.
-
G**@**B**!
tag
Sziasztok!
Magyar kiosztású ollós TKL billentyűzetet szeretnék.
Ha nincs TKL (én nem találtam) akkor teljes kiosztású melyik ajánlott?
Az mindegy hogy vezetékes vagy sem. Játék is lesz.Világítás nem fontos. Keret 6000.[ Szerkesztve ]
-
G**@**B**!
tag
Sziasztok!
A közeljövőben barnáról kék switch-re váltanék.
Jelenlegi billengyűzetem CM Masterkeys pro m. Egy gondom azért van vele, a hosszú billengyűk zörögnek lenyomáskor és felengedéskor. Biztos a stabilizátorok miatt van, ez a tippem. A többi mechanikus bill. is ilyen egyébként?
A két alternatíva Corsair K70 és HiperX Alloy Elite. Nincs lehetőségem kipróbálni egyiket sem.Fukciókat átnéztem ok mindkettő.
Arra lennék kíváncsi, minőségben melyik a jobb?4K ULTRA beállításokon játtszom, egy GTX 1080 Titaniumot kérnék. Tessék, kettő lett maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- DUCKY One 3 Daybreak Mini
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest