Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Néztem én is, majd legközelebbi Geon rendelésben szerintem lesz a kenetlen MX2A-ból is, mert a gyári kenésen és az új rugón túl még van pár apró újítása ami érdekes lehet
A sima MX2A-ból (ami gyárilag kent) már rendeltem kínából, meg is érkezett, de nem szedtem szét a rugót megnézni, hogy tényleg MX2A-e. Ahogy írtam, az official promó anyagok szerint változott a Cherry felirat iránya a kapcsolóházon, de sok helyen (Geonnál is) az MX2A-s képeknél nem változott a felirat iránya. Nem hinném, hogy Geon scamelné az embereket, és feltételezem Cherrytől veszi direktben úgyhogy biztos original cuccot árul, ezért arra tudok gondolni, hogy vagy nem változott végül a felirat iránya, vagy egyszerűen a sok lusta ember a régi (MX1A) Cherry kapcsolók képeit használja az MX2A-hoz is. Ha sikerül megtalálnom a kínából rendelt, MX2A-ként árult kapcsolókat, szétszedem megnézni a rugót, mert az biztos változott ugye, az MX2A-nek a megszokott henger helyett hordó alakú (középen nagyobb az átmérője) a rugója.
Kíváncsiságból rendeltem Deltakeyco-tol is MX2A-őt, az még nem érkezett meg, de persze a felirat iránya az ő képeiken sem változott
Viszont árulják a Geon által gyártott Raw kapcsolót gyárilag kent és gyárilag kenetlen formában is, amire szintén lecsaptam, mert ha Geon gyári rugóval vannak szerelve (erről nem tudok infót, de ha Geon gyártja a kapcsolókat, miért ne a saját rugóit tenné bele?), akkor lehet végre megkaptuk az első olyan mechanikus kapcsolót, aminek nem szemétbe való a gyári rugója
És neked is érdekes lehet egyébként, mert hosszú, ha jól emlékszem 21mm-es rugókkal vannak szerelve.
Egy 5ml üvegcse 105 az szállítással együtt kb 20 EUR ami kb 8k HUF megbízható forrásból (keygem), a Castrol és a Motul olajakat leszámítva az összes alternatíva amit eddig teszteltem az kb 1-2k HUF / liter. Nyilván nem kell ebből sok az embernek, az 5ml is sok kapcsolóra elég, viszont kezdek kifogyni az 105-ből, és még sok rugót tervezek mostanában kenni. Másik problémám az 105-el, hogy akár zacskóban akár dobozban kenem a rugókat, nagyon összetapadnak a Geon rugók, és nem nagyon akarnak szétválni akármennyire erősen ütöm az edény falának őket
csipesszel macerás szétszedni őket, úgyhogy kénytelen vagyok kézzel, így pedig lassú és pepecselős egy amúgy gyors rugócsere, ráadásul mindig olajos lesz a kezem. Ennek a problémának a megoldására már beszereztem egy ilyet TX-től:
Itt nem lesz gond asz összeragadással, nem lesz olajos a kezem és úgy gondolom egyenletesebb kenést fognak kapni a rugók, viszont itt minden rugóra kell egy csepp olaj. Van a rugók alatt egy kis tálca ami összegyűjti a lecsepegő olajat, de igy is kárba fog veszni valamennyi, így ezzel a kis lube deck-el nem szívesen használnám az amúgy is drága 105-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - magyar matrica opcióval!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest