Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JóGéza
aktív tag
"DeltaKeyCo erőteljesen túláraz, és (egy hónapja még így volt, most nem néztem) EU-s törvényeket sértve nem magyar áfával számláz, hanem franciával. Ez persze neked jó, mert valamivel olcsóbb lesz a vége, de ha megkapják ezért a jól megérdemel adóügyi büntit, akkor derül ki, hogy eléggé tőkeerősek-e vagy bedőlnek."
Amennyiben 10000€ alatti az online értékesítés az adott országban, akkor a székhelye szerinti áfát számithatja fel a kereskedő.
Szerk.: Helyesírás. -
Molydeus
őstag
Jahogy ez ilyen elő- előrendelés...
OK, akkor várok, a Keygem akkor is szimpatikusabb, a másik kettőnél, ha nem olcsóbb náluk, de a PT is jobb opció, mint a kicsik, ez nem is vitás. Nekem a candy-vel sem volt eddig problémám, igaz, csak raktáron lévő dolgokat rendeltem tőlük.Köszönöm, az akksikat tudtam.
Úgy szoktam nekiugrani, hogy a kit-et rakom össze a legdrágább elemekből és az extrákból jön a többi, így néha kicsivel jobb áron jön ki.
Viszont a tri-mode összességében csak akkor lenne jó nekem, ha működne a PCB az aksik nélkül is (ha jól tudom, ez nem is olyan triviális kérdés).M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest