Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz dqdb #91267 üzenetére

"Ez csak neked van ennyire beakadva."

Meg azoknak lehet még, akik a '90-es években szocializálódtak, ahol az utolsó membrános vackon is volt, de különben is szeretik, ha a kisebb vagyont kóstáló billencsüket nem kell hetente takarítgatni.

Egy filléres tétel, ami jóval igényesebbé teszi a pakkot, és ennyi pénzért igazán elvárná az ember, ha nem is akrilt, de legalább a PET-et. Érdekes, a Ducky, az Akko vagy a Feker tud adni (asszem' a Varmilo is; legalábbis a Miya Próhoz jár). A táska nálam nem lényeg, nem hordozom sehová, legfeljebb évente egyszer, a fülei bacsis LAN-ra.

Nem tűnik rossznak a Sagittarius, de ez már az az árszint, amiért custom Kinesist veszek (200k+). A Meridiant ismertem, de az is 100 fölött out of stock, és ahogy néztem, csak forrasztós kitben volt, ami részemről meh.

A legjobban még mindig a TGR tetszik (főleg a jobb shift körül), bár lehetne egy picit nagyobb szögben döntve a törés, viszont Fn-ek szintjén továbbra is a Q8 az ász. Nem is értem, hogy miért nem rak más is a hüvelykujjakhoz kettőt, a legjobb...

"Működik. Ha nincsen tenting, akkor Alice-Arisu-Ergo vonalon jó az egyenes csuklótámasz"

Tudom, van GWR-em is, azért írtam. : >

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák