Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Tenken #11283 üzenetére
Egyiket sem találtam amikor kerestem, kékkel kapcsolatban megkérdeztem a cmstorm weboldalon feltüntetett egyetlen magyar kereskedőt (expert zrt vagy valami ilyesmi) és nem hoznak. Külön nem kérdeztem de kétlem, hogy barna lenne.
Én usából hozattam, ebayről, valami nagy cégtől vettem, kb 32e körülbe jött ki azt hiszem, áfával.
Megjegyzem még így is jó vételnek tartom a felhozatalt elnézve, a filco tkl sem jött volna ki 45 alatt, más Costar board nem nagyon van ami elérhetőbb lenne ezen az áron.
Persze kockázatos, mi van, ha hibás.szerk. Ami még jó vételnek tűnik az a HPE 87, 20-ba jött ki szállítással, erre nem fizettem áfát, 25$ volt feltüntetve, fedex hozta ki. Igaz ez valószínűleg iOne nem Costar de meglepően jól összerakott. A billentyűk idegesítenek (tapintásra) de működnek,nem lötyögnek stb. Igazi Filco tkl klón jó értelemben véve. Szokásos garancia nélküli lutri persze de ennyiért ha jól jársz akkor nagyon jól jársz, szvsz.
(qtan-tól rendeltem)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WOT - Roham
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest