Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok,
kicsit off téma de itt jobban pörög a topik és hátha valakinek még hasznos lehet. Ha válaszoltok azt előre is köszönöm!
Autóvásárlás előtt 3-4 millió forint között. Kiszámoltam egy konkrét kinézett autóra a biztosítást. 3,5 millió az autó és évi 112 ezer forint a casco rá. Ti kötnétek rá cascot? Esetleg akinek hasonló értékű az autója és van cascoja, nektek megéri? -
krisz4b70
aktív tag
Üdv! Ajánlanátok egy autót 1,2 millióig?
Egy ilyen családi mindenes kéne. Nagyrészt városi, külvárosi használat lenne, de azért bírja évi pár alkalommal az utazást.Opel Zafira, Skoda Octavia, Seat Leon, Mazda 3. Ezeket nézegettük, 1.6 benzines motorral.
Mindegyiknek van valami hátránya úgyhogy nem tudom melyik lenne a legjobb.
Opel, Skoda sokat eszik, Opel talán túl nagy is lenne városba. Talán méretileg a Skoda lenne a legjobb.
Seatba már kompromisszumosabb a hely, talán kicsit kevesebbet eszik, bár olvastam, hogy ez is elkéri a 9 litert.
Fogyasztásnál mindenhol mást olvasok úgyhogy nem tudom már kinek higyjek.Mazda meg kicsi csomagtér, meg drágább alkatrészek, viszont japán, elvileg megbízható.
Esetleg más jelöltek? Pl. Opel astra h, vagy vectra c? Ezek mennyire megbízhatóak?
Lényeg az olcsó fenntartás, megbízhatóság. Szülők sokáig nem vezettek én is friss jogsis vagyok, úgyhogy nem kell egy erőgép, 1.6 motornál szerintem nem kell több.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest