Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Google Pixel topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeherceg
tag
Szerintetek ha superb-be rakok egy xenon szettet a projektoros lámpa mögé, fog vki engem baszogatni? Tudom h nem lesz auto magasság állító, de a mosó rész is ki van alakítva
-
szokeherceg
tag
válasz
Rhino666 #47502 üzenetére
Évi 3000km-re dízelt akarsz venni? Sztem nem túl jó ötlet.. Gondolom akkor csupa kis távokat mennél vele, egy hideg dízel nem fog neked városban 5 literrel elpötyögni. Vegyél egy combos benzinest, és akkor az az éves 4-5 tank benya minden cseppje egy élmény lesz. Szerintem
-
szokeherceg
tag
hatodik éve járok 1.9 pd tdi superbel, semmi említésre való gond nélkül, sztem igenis megbízható konstrukció.
-
szokeherceg
tag
Egyszer kipróbáltam az ósönös csoda 95öst a robogómban.. Normál benzinnel elmegyek egy tankal 250km-t, azzal a fossal 160at tudtam menni csak
-
szokeherceg
tag
Szerintem az ország legtöbbet futott B corsájában ültem ma. 1 millió 230ezernél jár, első gazdás, gyári dízel motorral
-
szokeherceg
tag
Halihó, van másfél-két millióm, szeretnék venni egy dízel a6-ost, vagy egy e39et, de ahány ember véleményét kikérem, annál jobban elbizonytalanodom.. Melyik típust ajánlanátok? Beszéljetek le az egyikről légyszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest