- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
szotyika77 #193022 üzenetére
Már legalább 5 éve lehet kapni. Nincs vele különösebb nyűg, eleinte volt kokszosodás gond, amit gariban orvosoltak az érintetetteknél és azóta kiküszöbölték azt is. Nekem corollában van február óta, a motor a legszerethetőbb része az autónak.
-
Gombinyó
őstag
válasz
[CS]Blade2 #193016 üzenetére
Lehet munkába járós autó volt és 3 km-re volt a munkahely. Egy autónak csak jót tesz az állandó rövid táv, ezt érdemes kiemelni egy hirdetésben.
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #192913 üzenetére
Hm, valóban. A konfigurátor szerint annyira jön ki.
Én szalonautós árakat néztem. Ott 7.6m a Life, ezres TSI Variant, DSG-vel. Az ezres hatchback meg 6 körül van, igaz nem automata. -
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #192867 üzenetére
Ha találsz egy olyan mai autót, aminek nem zörög a beltere mindenképp szólj!
-
Gombinyó
őstag
válasz
runner 125 #192865 üzenetére
Gondolod, hogy a Camryben fickósabb?
Vagy egy két literes szívó Mazda 6 sokkal jobban megy?
Ha pályázni kell csak az autó és céges lízingre megy, akkor ott van a tucat Superb/Passat a TDI-vel meg a DSG-vel. Mielőtt szívás lenne velük úgy is visszaadják. -
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #192857 üzenetére
IS300h? Ugyanaz a 2.5-es hibrid, mint a camryban. Vagy az kicsi lenne? Ha nem kell akkora hajó én lehet azt választanám a minőségibb beltér miatt.
-
Gombinyó
őstag
válasz
pècsimunkás #192849 üzenetére
Dísznek van az az autó
-
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #192811 üzenetére
Garit annyiban érintheti, ha bizonyítottan emiatt megy tönkre valami, akkor azt nem fogják cserélni. Pl, ha nincs jól megcsinálva, elengedi a ragasztó a nyári hőségben és feltekeri az ablakemelő szerkezet, akkor az cumi. Egyébként semmit nem befolyásol, egy váltó hibával nem fognak emiatt elhajtani
direkt rákérdeztem előtte a Toyotánál.
Nem én csináltam, elvittem hifishez, akinek már a sokadik ilyen munkája volt. Igazából bagóért megcsinálta úgyhogy nem érte volna meg otthon bíbelődni vele, max akkor, ha valaki külön szeret ilyesmivel foglalkozni. -
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #192809 üzenetére
Passz. K astrát nem néztem, mert nem tetszik, Octaviát nem engedték kipróbálni..., Focusba nem volt egy épkézláb motor, így azt meg se néztem.
Az tuti, hogy kongós, vékonyak a lemezek, zajszigetelés nem nagyon van gyárilag. Hogy a konkurencia milyen azt nem tudom, de gyanítom, hogy hasonlóan semmilyen.
Itt van pár kép:
[link] -
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #192806 üzenetére
Szerintem se, meg közben csináltattam egy zajcsillapítást a corollán, így már egész csendes autó lett belőle.
-
Gombinyó
őstag
válasz
szotyika77 #192802 üzenetére
A Kadjar baromi kényelmes autó az alap ülésekkel is, az 1.33Tce pedig épp elég bele szerintem. A 140 lovasat próbálgattam én is, lazán mozgatja a bódét, de igazán jól a megane halad vele. A fogyasztása meglepően jó volt. Utólag kicsit bánom is, hogy corollát vettünk helyette.
-
Gombinyó
őstag
válasz
szotyika77 #192617 üzenetére
Városba a helyedben szívóbenzinest néznék. Az utolsó Auris kombi belefér a keretbe 1 évesen, nem sok km-el, az 1.6-os motorral. HSD-vel lenne a legjobb, de az már drágább, viszont a fogyasztása városban jóval kedvezőbb és automata, ami nagy előny lehet. El lehet gondolkozni esetleg, hogy mennyi idő alatt hozná be a különbséget fogyiban. Nem írtad meddig tervezel vele, a turbos motorok nem fogják díjazni hosszútávon a rövid utakat.
-
Gombinyó
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #192595 üzenetére
Jó motor, az egy tartósnak mondható tce, annyi pénzért simán megvenném, ha olyan autót keresnék. Kicsit szomjasabb, mint a konkurencia, de nincs vele kimondottan baj, a turbo is elmegy 3-400ezret is akár, ha oda volt rá figyelve. A vezérlés csere meg tervezhető karbantartás.
-
Gombinyó
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #192590 üzenetére
Az ára passz, nézz meg párat hasonló korban. 1.4Tce-nél viszont a vezérlés csere szívás, ki kell venni hozzá a motort, ami szemmel látható összeg, ezért érdemes utánajárni mikor volt cserélve.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Elit3Zotya #192515 üzenetére
3.2 V6
Nagy álom egy ilyen GT. -
-
Gombinyó
őstag
válasz
Yushchenko #192294 üzenetére
Ezt a ciot jól összerakták, török gyártás ide vagy oda és motorikusan is rendben van. Hátsó lábtér felejtős, max gyerekeknek hosszú távon. Ha nem gond anyudnak, hogy pusztulat gyenge lesz városon kívül, megtanulja úgy vezetni (előzni, besorolni vele), akkor szerintem szeretni fogja. Én 65ezret raktam bele, ingázós kocsi volt. Viszonyítás kép, vettem helyette egy új corollát, amiben már ezer km után úgy zörgött a beltér, ahogy a clioban soha nem fog.
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
parandroid #191397 üzenetére
12-15e ft-os óradíjjal vannak költöztető cégek és akkor nem neked kell cipelni a mosógépet meg a kanapét. Új bútort meg már kb minden cég kiszállítja házhoz. Emiatt tényleg felesleges nagy autót fenntartani.
-
Gombinyó
őstag
válasz
parandroid #191281 üzenetére
Ez a legnagyobb baj, hogy nem kukázták még a forintot a csába. Szivesebben kapnám euroban a fizut.
-
Gombinyó
őstag
válasz
cappa72 #191175 üzenetére
Pont ma viszem a Toyotát vissza gariba. Kicserélnek rajta pár dolgot (kormánymű, ablakemelő szerkezet, hátsó ülésben is törött valami, a zörgésről már inkább nem beszélek). Az új autónak maximum annyi előnye van, hogy ha szerencséd van gariban megcsinálnak mindent és kapsz csereautót addig is..
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
MasterDeeJay #190977 üzenetére
Hol olvastad, hogy az 1.2Tce megbízható?
Vagy ebben nem az van?
-
Gombinyó
őstag
válasz
diegho #190776 üzenetére
Te tudod neked melyik éri meg jobban.
Rákérdeznék még a végtörlesztés díjára meg leosztanám havi szintre a kötelező/casco díját + a karbantartások árát és, ha belefér akkor van egy üzembiztos, váratlan költségektől mentes autód.
Az 1.5ös kifutó yarisra kérnék még ajánlatot -
Gombinyó
őstag
válasz
diegho #190773 üzenetére
Én a helyedben, mivel sokat mész és fontos, hogy üzembiztos legyen inkább ezt az utat választanám a swifttel. Nem ismerem a konstrukciókat, de a 7 év nekem soknak tűnik. Nem fizetsz jóval több kamatot, mintha csak 3-5 évig lízingelnéd? Biztos jó autó a clio is, de 7 évre nem kötném le magam az 1.0 tce mellett
a swift motorja tartósabbnak tűnik, de persze ez majd csak 7 év múlva derülne ki valóban.
-
Gombinyó
őstag
válasz
molnarpeter #190723 üzenetére
Kettőstömegű van a 90 lovas tdci focusban, legalább is az enyémben biztos volt. Ugyanezzel a motorral szerelt pezsó 307ben viszont nincs.
-
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #190566 üzenetére
Állítólag a Sedan nem annyira gáz, ott annyi a különbség, hogy a törököknél szerelik, a TS-t meg angol vendégmunkások.
-
Gombinyó
őstag
válasz
customer114 #190549 üzenetére
Szia!
Mire? Lejárni a sarki kisboltba? Hétvégi családlátogatás? Napi szintű ingázásra az 50km-re lévő munkahelyre? Hétvégén kanyarogni a Mecsekben? Egy-két főnek vagy 5 tagú családnak?
-
Gombinyó
őstag
válasz
Somatom #190490 üzenetére
Motorikusan az 1.33tce és az 1.5dci is jó választás, felhasználás függő melyiket érdemes választani. Az autó többi része passz, de asszem 5 év gari van ezekre és ahogy mennek fel az árak 3 év múlva még garisan szinte beszerzési áron el lehet passzolni. A clioval legalább is nekem így volt.
-
Gombinyó
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #190471 üzenetére
Városba eleve nem vennék.
-
Gombinyó
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #190462 üzenetére
Miért para a dpf? Ha arra használja az ember a dízelt, amire való, akkor nem szokott gond lenni vele.
-
Gombinyó
őstag
válasz
vzsryl #190384 üzenetére
Azért ez nem teljesen van így, mert hiába adsz el egy 2-3 éves autót az akkori szalon árán, reál értékben az a pénz nem ér annyit, mint akkor. Eladod a 3 éves vitarád 4m-ért, amennyiért megvetted. Oké, és mit veszel belőle? Ha hasonló újat akarsz helyette, akkor rá kell még locsolni 2m-t zsebből és talán kapsz egy hasonló új autót.
-
Gombinyó
őstag
válasz
pècsimunkás #190360 üzenetére
Sok mindennel elégedett vagyok, a motor pont közte van, talán az az autó legjobb része
az én felhasználási módommal jobb választás volt a HSD-nél. Az ablakok zörgése úgyfest tipushibává nőtte ki magát, sokaknál előjött mára, úgyhogy legközelebb már nem tudnak elküldeni vele, mert van rá megoldásuk. Hátul is ütődik valami, de beültettem hátra az asszonyt földúton és kihallgatózta honnan jön, úgyhogy azt is meg tudom majd nekik mutatni pontosan mit szedjenek szét. Az apróbb zörgéseket elengedem, jobban járok úgy érzem. Közben lett android autom is, lefrissítettem magamnak a fejegységet.
Nem rossz autó ez annyira a konkurenciához képest.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Doki16 #190345 üzenetére
olcsóbb karbantartások alatt a kötelező szervizeket érted? Kopó alkatrészek cseréjét? A Corolla van most nekem szem előtt, de garisan a hibridnek a legdrágább a szervizelése. Drágább bele az olaj, stb. Egy átlagos számla 15ezrenként olyan 60-80e ft, míg egy 1.6 szívónál vagy 1.2T-nél 40-50e.
-
Gombinyó
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #190222 üzenetére
1.4T Tipo? Ha nem fordul ki a gyomrod a beltértől, akkor egész jó lehet.
[link] -
Gombinyó
őstag
válasz
Mr.Csizmás #190150 üzenetére
-
Gombinyó
őstag
válasz
dangerzone #189968 üzenetére
Ha ez az i20/fiesta méret elég, akkor nézz rá a Clio 4 (akár grandtour) 1.5 dci-re sztem. A keretedből bőven kijön egy keveset futott példány. Ha komfortosabban utaznál akkor ott a Megane 3 is 1.5 dci-vel vagy a Focus 1.5/1.6 tdci-vel.
-
Gombinyó
őstag
válasz
dangerzone #189966 üzenetére
Itthon vennéd és magyar rendszámmal használnád? Csak mert a keretet forintban adtad meg.
-
Gombinyó
őstag
válasz
dangerzone #189963 üzenetére
Ez a 200-400 km hogy jönne össze hétvégén? Városban, rövid utakkal? Akkor nem rossz úton indultál el, de ha hosszabb távokat mész én inkább valami jó kis dízelt néznék a helyedben. A szívóbenzines kisautók ára az egekben van és ha alapvetően hosszabb távokat mész, akkor nem éri meg semmilyen szempontból szvsz.
-
Gombinyó
őstag
válasz
STC Speed #189928 üzenetére
Első tulaj a bank, majd a lízing cég, majd egy kereskedés, miközben végig egy középvezető hajtotta. Majd a kereskedésből megveszi valaki használtként hitelre 3 évesen, ahol a tulaj megintcsak egy bank lesz és ha kifut a hitel az autó a tulaj nevére kerül, aki beadja egy kereskedésbe, ami már a 6. tulaj papíron, miközben összesen két ember hajtotta az autót.
-
Gombinyó
őstag
válasz
tboy93 #189597 üzenetére
Biztos kényelmesebb a passat, de egy olajcsere árából megvan a cliora az éves casco
Én 65ezret mentem vele 2 év alatt és nem éreztem benne rosszul magam. Nem írta, hogy mekkora és mennyien utaznának benne, de nekem a 185 centimhez és 85 kilómhoz nem volt kényelmetlen. A hátsó utassor kicsi, oda max gyerekeket ültetnék be hosszabb távra. -
Gombinyó
őstag
válasz
totalZ #189595 üzenetére
Én erre gondoltam. [link]
Sztem 3,5-ért lazán elhozható. Ismerős vett egyet, igaz nem kombi volt, de ugyanez a felszereltség és 3ért odaadták neki. A kombi felára mikor még lehetett konfigurálni 200e ft volt.. ha tetszik sztem mindenképp megéri most megalkudni rá. Minden kisautó sokkal drágább és csomagtérben messze vannak. -
Gombinyó
őstag
válasz
totalZ #189592 üzenetére
Ültél a Fabiaban? Egyszer egy napra kaptam kölcsön, életem legkényelmetlenebb ülései voltak.
ha csak ez a kettő játszik, akkor ceed. Egyébként meg, ha elég a Fabia méret, akkor egy készletes 4. gen Clio grandtour a készletkisöprő akcióból. Messze jobb autó, mint a Fabia és 3 év múlva még garisan sokkal jobb áron elmegy.
-
Gombinyó
őstag
válasz
oliwire #189491 üzenetére
Víz, olaj és poroltó mindig legyen nálad, akkor nagy gond nem lehet.
Viccet félretéve, kollégámnak van ilyen 4 hengeres 1.5 ecoboost a Focusában (csak asszem 180LE), 4 évesen, 150e km-el még nem volt semmi motorikus problémája, míg az autós topikban kevesebb méterrel már motort cseréltek egy fórumtársnál és azóta is csak az ideget eszi vele. Én nem merném bevállalni 200e km után. -
Gombinyó
őstag
válasz
inf3rno #188906 üzenetére
[link] Ezt mondjuk be merném vállalni, vagy Fluence van még ezzel a motorral, ilyen 200e körüli futással. Jó eséllyel nagy szerviz valami műhelyben 150e ft körül kelleni fog, esetleg fékek, gumik cseréje és megállt 2,4m körül átírással, biztosítással.
Mást én nem láttam 2m-ig 5 évesen, ami nem lada vagy dacia és nem picike. -
Gombinyó
őstag
válasz
FrankMonzano #188549 üzenetére
Ha kényelmesen tudsz lízingelni vagy egyben kifizetni egy új vagy garis autót.
-
Gombinyó
őstag
válasz
FrankMonzano #188544 üzenetére
Csináltasd meg, ha egyébként elég amit az autó tud nyújtani.
Sztem csak az átírás + első szerviz, ami elvinne annyit, amiből a 207-es helyrehozzák. -
Gombinyó
őstag
Z4-ben mennyire jók ezek a 2003-2006 körüli BMW motorok? [link]
Láttam 2.0, 2.5, 3.0 szívó motorokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest