- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Autóköltség kalkulátor:
[link]Ha valakinek van kedve, ebből is lehetne statisztikát késziteni.
-
hdman
őstag
Majd ha Gazsi elrohad
bitpork: lefagyott, amikor beirtad a számot
-
hdman
őstag
Dűjjön rá a meggyfa
Bazzzz
Kitöltöttem mindkét gépsárkányra vonatkozóan.
Szerk: Ilyen kevés lónyálas gép van?
Benzin 24 75%
Dízel 8 25%Fogyasztás országuton: 4l. Ez tuti Balu volt
Nyugodtan beirhattad volna a 3,8at
-
hdman
őstag
Sikerült vennem egy faszányos hűtőboxot, pár zselés jégakkuval. Az élet császára vagyok
-
hdman
őstag
válasz
MunezXBK #44948 üzenetére
Nem értem miért kérték volna direkt igy
Ha esetleg a gyerek baszkurálná, akkor jobb az elektromos, mert apuci azt le tudja tiltani.
8th: Nem. Miért? Legalábbis felrakva nincs, ha van akkor max rejtett. De kézbe nem kaptam és őszintén: eddig nem is néztem be a kocsi alá.
-
hdman
őstag
Most akartam rákérdezni
De, hogy ON is legyek: ki milyen hűtőtáskát/dobozt használ? Jégakkusat, vagy szivargyújtósat?
Most kezdtem el vadászni a neten (meg soproni autósboltokban, tescoban is), de nem igazán van választék. Valami olyan kellene, ami nem nagyobb ~10 liternél és jobb lenne a jégakkus megoldás. Valami ötlet, esetleg link?
Bárdinál találtam egy 10 litereset, hétfőn beugrom megnézni a pontos méretét. Nem ártana, ha beférne a T4-be a két ülés közé
-
hdman
őstag
Pedig nekem jelenleg az egyik kedvencem a 330xd - kombiban.
Az Octi RS tényleg nem rossz autó, pár napig azzal jártunk ki dolgozni (170le dizel kombi), sőt a lépcsőházban második szomszédomnak is kombi RS-e van. Nagyon meg van vele elégedve, azt mondja, még sokáig nem cseréli le.
Új korában tuti nem vettem volna meg 7+ misiért, de most 3 körül szépeket lehet kapni...
-
hdman
őstag
Na erre a táblázatra kíváncsi leszek
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Ájjjjjjj
-
hdman
őstag
zenke & whitezo88: Való igaz, kicsit félreérthetően irtam, a haverja jött a kocsiért, aki autószerelő és a VW csoportnál dolgozik.
-
hdman
őstag
Ide is bedobom, hátha:
Ismerős tavaly vadi ujan vett 2,0 tdi Leon FR-je totál megdöglött
80-90 a max sebesség, de azt is ugy éri el, mint egy zaporosec. A diagot rádugva a részecskeszűrőt hozza ki hibának. A regenerálással nincs probléma, mert hónapok óta sokat pályázik, van ideje tisztulni. Most nem is tudja használni, a szerelő ma vitte el.
Mi lehet a baja?
-
hdman
őstag
Ma hazafele poénból alkudoztunk egy 1994 es kabrió e36 320i-re, a csóka 4600-ért akarta adni
Gyönyörű volt, 17", full (felujitott) bőr belső, ülésfűtés,stb.
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz
zolikaDB #43231 üzenetére
Mostanában néha én is rákukkantok a fogyasztásomra: 90 % pálya óra szerint 130-140, stbali 5,5 liter környéke. Most éppen 5,4 -re jött ki.
Ma viszont kurv.. nagyon siettem haza, be is mértek az osztrák sünök laza 150-160 körül
Későn vettem őket észre, de a csávókámnak majdnem kiestek a szemei, hogy ez a kis pöcs kocsi hogy megy
-
hdman
őstag
Robogókkal foglalják a parkolóhelyeket: [link]
-
hdman
őstag
Irhattad volna azt is, hogy a 316d egy überbutított 320d
Más: köszönöm szépen Typhoon47-nek, a szivességet! Ritka az ilyen rendes arc, és persze bitpork-nak is köszi még egyszer. Most pedig elvonulok, és veszek egy Transportert
-
hdman
őstag
válasz
lucifer31 #42780 üzenetére
+1,
Mekkora szöveg, wazze
Árából próbálok egy kicsit alkudni…a kereskedő bemegy,hogy telefonáljon…közben egy suhancbanda az én álmaim netovábbját rohanja le,egy kisköcsög meg már zengi az imát,hogy ez az,ezt néztem ki,ezért jöttünk.
Hűha..
Nemtom ilyenkor milyen szabályok vannak,ezért én gyorsan berobogtam az irodába,és vezéri pózba lökve nyegle testemet felkiáltottam:
Nem alkuszok,megveszem!
Így kell kérem autót venni….műszaki átvizsgálás,meg ilyen dőreségek..
Kereskedésből kifelé menet búcsúzóúl még sikerült meghúznom a spojler oldalát,alját egy picit,mert beleért az útszegélybe.Ááá…ez jó,vagy rossz ómen?Nem lehetek ilyen béna..mikor rakták ezt ide??
Na mind1,szokni kell a fizikai korlátaimat. -
hdman
őstag
730d kis hibával?
-
hdman
őstag
Bitpork benne vagy a heti merítésben : [link]
-
hdman
őstag
LaFerrari extrák:
- karbon hátsó diffúzor például hatvan millió forint
- Alcantara és bőr kettősével kialakított beltér felára is elképesztően magas: tízmillió forint
- pirosra vagy sárgára festett egyedi fordulatszámmérő, ami egy új kisautó áráért, 3,6 millióért igényelhető. -
hdman
őstag
Lakik valaki gödöllő környékén, aki elmenne megnézni egy kocsit? ha igen, dobjon egy privit! köszi
-
hdman
őstag
Szerintem egy meghatalmazás elég. Nálam ugye más a szitu, mert a nevemen van a kocsi.
A vizfoltot nem tudom nézni, mert annyi időt nem áll egy helyen, hogy ellenőrizni tudnám.
A füst fehéres, azaz normális
Ma feltöltöttem a folyasékot, egy alkoholos filccel megjelöltem a szintet, aztán majd jövő héten figyelem, hogy alakul a szint...
-
hdman
őstag
Tegnap vittek egy karikát egy e90 320si-vel. Nem volt rossz, de ahhoz képest, hogy csak 2600 db van belőle, nem tettem le a hajam...
Sopronban van belőle még egy, az fent van hahun, 2006, 100k km, 4,8m.
-
hdman
őstag
Nekem van, a sparban vettem kb 500 ft volt. Jelentem eddig sikeresen elriasztotta a vadakat az autópályáról.
Ha másra nem is jó, legalább nyugodtabban autózom. Mondjuk éjjelente fél szemem mindig a szántóföldet nézi, lassan olyan leszek mint Matolcsy
Tuti sokat vezetett iccaka
-
hdman
őstag
válasz
Integra #40557 üzenetére
A multkor mi is ezen "rohogtunk": nekem mindket kocsimra kell az eves osztrak matrica, ami kis tulzassal ugyanannyi, mint egy magyar. szornyu
Itt a hatar menterol konnyu ezt mondani, de tenyleg mindenki azt szajkozza, hogy aki tud, menekuljon...
Az elobb neztem a hiradot, hogy az osztrakok jottek segiteni az autopalyas menteshez, de eleg nagy volt a fejetlenseg, konkretan nem volt iranyitas, hamar el is kuldtek oket haza. A kovetkezo hirben a belugyes csoka nyilatkozott, hogy milyen fajnok voltak
-
hdman
őstag
Nekem is beütött nyugi
-
hdman
őstag
Nesztek
-
hdman
őstag
Nemrég volt szó a kötelező biztositásos dijakról. Nekem tegnap jött ki az éves elszámolás a transporterre: 1509 euro. Lehet überelni
-
hdman
őstag
válasz
Balupapa #38520 üzenetére
Ja, egy 6. nekem sem ártana, 130-nál 3200 körül forog, 140nél már inkább 3500. Akkor jó vagyok az 5,51l-rel
Munez: ez 1248ccm-es kis csettegő, Neked meg 2500, örülj neki, hogy nem a dupláját eszi
giigz: Hang alapján hány f/p?
Amúgy azt nem értem, sokáig miért volt extra a fordulatszámmérő? A helye megvolt, elfért volna. Biztos kurva fontos volt az óra helyette
-
hdman
őstag
Ma a kis Corsa kap egy kis kedvességet:
- olajcsere
- szűrőcsere (pollen,levegő,üzemanyag,olaj)
- fékolaj
- hűtőfolyadék (desztvíz+fagyálló)
- váltóolaj (le akartam cseréltetni, de a szerelő szerint hagyjuk)
- 1 rizsszem izzó
- 1 helyzetjelző izzó
- 1 szelepsapka
- 1 repedt tükörlap cseréje-----
Igy fizettem kedvezménnyel 30 rongyot.
Ismét mértem fogyasztást, 726 km átlaga, 90% autópálya 130-140 km/h, 10% város, 5,51 liter.
SZERK: Ki mit hallott a Filtron szűrőkről? A boltban nagyon azt erőltette a srác... Tényleg jó, vagy csak a %-ra ment?
-
hdman
őstag
válasz
bitpork #38178 üzenetére
Utánfutót kell utána kötni
Munez: kb 200lovat szeretnék. Nincs konkrét oka. De ez megint nagyon messze van, látod a multkor is mi volt: Bmw-ből T4 lett
8th: értem, köszi. Fingom nincs mennyibe kerül egy motor(át)épités, azért irtam 500 ezret. Azért elég sok mindent kicseréltek + munkadij:
Amit az autóról tudni kell: Krezi 11x3.3 villany adagoló, gtb2260vk turbó, nagy cooler 55-ös csövezéssel, 2.2 báros turbó nyomás, race saibor 5x0.26 csúcs, audi quattró 4.2 360le kuplung, fix lendkerék, 4 báros -ác, Puffer tartály, gázolajhűtő, 2.5tdi üzemanyag szűrő 12-mm csövezéssel adagolóig, erősített hengerfej csavarok, 60-as saválló kipuf rendszer, pd szívó ill kipuf csonk pd légszűrőház, 2 báros óra egyedi óratartóval, kollár csíp mindenhez külön írva. 248-as hdk 220 le
-
hdman
őstag
válasz
MunezXBK #38174 üzenetére
Röviden és tömören: szerintem lassan (pár hónapon belül) szükségem lesz egy 3. kocsira is, és nem szeretnék olyan sokat költeni rá, mint amit elsőre kitaláltam. Occsóé meg nem igazán van 200 ló körüli dizel.
Egy 1 millió körüli 2000 évjáratú 1,9 110 lovas a4 kombival kibékülnék, + 500ért kicsit megcibálva 200 ló körül.
-
hdman
őstag
Nemrég linkeltétek ezt a kocsit ( azt hiszem ESP volt). [link]
Mennyibe kerülhet egy ilyen 1,9 110 lovas adagolós TDi motor átépitése cakk-pakk? 5 kilóból kijön?
Más: ma munkaügyben voltam Bentley és Lambo szalonban. Kicsit leesett az állam, kint a parkolóban két Diablo állt. Mindjárt dobok fel egy pár képet
SZERK: motort valaki?
[link]
-
hdman
őstag
válasz
Laraxior #38081 üzenetére
Ird be a kocsid tipusát a formulába, amit qdak-nak linkeltem. Amit kidob, olyat tegyél bele. Nekem is dob 5w30, meg 40et is. Mindkettő jó, de 5w 40 jó lesz
az omira 8000 km olaj cseret irnyaak, meddig hasznalnatok a mai olajakkal ?
Én 10-15 ezrenként cserélek, ahogy éppen kijön.
-
hdman
őstag
válasz
Laraxior #38079 üzenetére
Sirtok itt a kátyúk miatt
Na ez a kátyú, ami nálunk van, az csak lyukacska
qdak: a héten én is olajat cserélek: Magnatec 5W-40 C3 megy majd bele. A castrol szerintem elég jó. A GM olajról hallottam már rosszat, tuti nem raknám a kocsimba. A Puntoban most Selénia van, a Transporterben meg a Corsában Castrol Magnatec.
Ja és tessék: [link]
-
hdman
őstag
válasz
DeFranco #37882 üzenetére
A kocsit egy kereskedés hirdette, ugy ahogy nálad. A kocsi nem volt átirva a kereskedés nevére, hanem "bizományiban" volt. Amikor elmentem megnézni, és megegyeztünk az árban, akkor a kereskedős pali elémtolta a félig kitöltött szerződést, a előző tulaj összes papirját (személyi fénymásolatát is) odaadta. Kitöltöttük a szerződést az én adataimmal, kifizettem, együtt elmentünk lejelentettük a rendszámot, meg a kocsit a régi tulaj nevéről, feldobtuk a P rendszámot, aztán másztunk haza.
De mondom, ez Ausztria. (Nem isteniteni akarom, távol álljon tőlem, de MO-n lehet nem mertem volna megjátszani. Itt ha balhé van, kegyetlenül utánamennek, és szerintem kevesebb a trükk. Plusz ez nem az a klasszikus murvás díler csávó volt, hanem egy fokkal jobb, rendezettebb családi vállalkozás
)
-
hdman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest