- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
bajnokpityu #173610 üzenetére
Azért kellene vakon bízni benne, mert egy idő után hozzászokik az ember, hogy van benne, emiatt egészen biztosan lankad a figyelem. Tény, hogy figyelni kell, csak az ember nem ilyen, egy idő után hozzászokik az őt körülvevő dolgokhoz. Manapság pl ki figyel arra, hogy ne fékezze állóra a kereket? Úgyis ott az ABS...
-
zoo8800
veterán
válasz
bitpork #173324 üzenetére
A helyedben kipróbálnék valami újabb konstrukciót is kisbenzinesből, mert az 1.4 Fabia nem valami modern cucc, vannak nála jóval hatékonyabb motorok is. Lehet meglepődnél...
(tudom, most Q7-tel jársz)Ja hogy használtál Corollát is. Olyan van a családban 14 éve, az se egy zabagép, szerintem te nem vagy kompatibilis a benzinessel
-
zoo8800
veterán
válasz
BigBlackDog #172117 üzenetére
Dehogy, csak ne VW alap sámlikat!
Derékban sajnos nagyon nem tartanak, csak katonásan egyenes háttal lehet hosszabb távot menni.
-
zoo8800
veterán
válasz
macska55 #171771 üzenetére
Ültél bennük?
Mindkettő szuper, de annyira eltérő karakterek, hogy nem is igazán lehet összevetni őket. Belül sokkal otthonosabb a Volvo, főleg a világos, szövet kárpittal brutáljó.
Szalonautók esetében én nem aggódnék annyira a szervizelés miatt. És csakhogy ellentmondjak önmagamnak: a Volvo központi kijelzője az ülés állítgatása közben is tud akadozni, fagyni. (velem megtörtént) -
zoo8800
veterán
válasz
dellfanboy #171430 üzenetére
Toyota Corolla Verso?
-
zoo8800
veterán
válasz
DJZoliboy #171419 üzenetére
Benzines kínálat alig van ilyen ársávban, a hibridek megérkeztével lett több a benzines, de az meg nem ennyibe kerül. Emiatt írom inkább a dízelt.
Kombit vettünk, nem SUV-ot.Nekünk a lényeg az volt, hogy elöl-hátul legyen benne hely + rendes csomagtartó. Ezt elég kevés kompakt tudja.
A RAV4 menetkomfortja, ülései és helykínálata is jó volt, de semmi szükségünk nem volt a magas építésre. -
zoo8800
veterán
válasz
realist #170570 üzenetére
Szerintem nem érdemes azon agyalni, hogy mi lesz egy kocsival 10 év múlva, mert működő kristálygömb híján nem lehet előre megjósolni. Meg kell venni, ha tetszik, aztán figyelemmel kell kísérni a márkatopikokat, hátha kiderül valami szarság. Aztán időben lépni...
A Ceedben ültem, tetszik. Az 1.4T kellene, automatával, kombiban
-
zoo8800
veterán
válasz
szőröscica #170238 üzenetére
Sokat fogyaszt és nincs tartalék.
-
zoo8800
veterán
válasz
tboy93 #169769 üzenetére
Szerintem is szörnyű az Aygo, irgalmatlan fostaliga, de nehéz vele mellélőni. Ha nem elsődleges a komfort (és nem is másodlagos
) akkor okos döntés lehet. Tudtommal különösebb műszaki nyűgje nincs.
Öcsémnek volt régi Yarisa, az se egy komfortos autó. Az ülőlap semmit nem tart, mintha sámlin ülne az ember. -
zoo8800
veterán
válasz
runner 125 #168879 üzenetére
Szépen trombitál, vitathatatlan.
IS-F nem érdekel? Öcsém ment vele, tetszett neki.V6 helyett mondjuk V8, nem ugyanaz a hang, cserébe szebb az autó. (tudom, szubjektív)
-
zoo8800
veterán
válasz
szőröscica #168474 üzenetére
Meg kell venni.
-
zoo8800
veterán
válasz
zolnagy #168374 üzenetére
Hacsak nem kizárólag sík úton és városban használod majd, akkor szerintem ne szívasd magad a szívóbenzinnel.
A 3 hengeres VAG motort nem ismerem, de a 4 hengereseknél a kokszosodás kb 100-150 ezer km után jön elő, és kb. 100-ért van rá szaki. Ha kiszámolod, ennek a költsége kevesebb, mint 1 Ft/km, elhanyagolható tétel az összes ktg közt. 3 hengerre még olcsóbb lehet a javítás.
Típust nem ajánlok, ezek közül egyiket se vezettem. -
zoo8800
veterán
Javaslat:
Nyelvészkedés helyett visszatérhetnénk valami izgalmas autós témához, pl fogyasztás, kocsimosás, stb -
zoo8800
veterán
válasz
dkface #166714 üzenetére
Egyik sem instant kerülendő, bár egyik sem hibátlan.
Ezek közül ültem az Aurisban, a Hastrát, és a Golf5-öst vezettem 1-1 napot, egy E12 Corolla van a családban 13 éve, illetve egy Bravo2 T-Jet van nekem 7 éve. Mind totál eltérő karakter. Szerintem előbb próbálgasd végig őket élőben (típusok), aztán válogass a kínálatból (konkrét típus). -
zoo8800
veterán
válasz
szőröscica #163943 üzenetére
Az A4 is ilyen. De szinte nem létezik kis tankos kocsi, mivel ha bármilyen extrát kérsz a kocsihoz, meg kell rendelni a nagyobb tankot is.
-
zoo8800
veterán
válasz
BigBlackDog #163222 üzenetére
Élőben (szvsz) pocsék a kormánykerék karimája felé helyezett műszercsoport, sose tudnám megszokni.
-
zoo8800
veterán
válasz
gzbotii #162894 üzenetére
A zajkomfort elég szubjektív dolog, dB mérő nélkül nehéz jól megítélni.
Amikor pár éve sokat mentem céges kocsikkal, akkor mindig öröm volt visszaülni a saját Bravoba. Nemrég vettem egy G7-est, az jóval halkabb a Bravonál. Anyám E12 Crorllája eléggé egyben van, de autópályán üvölt a motor, az a zaj elnyom mindent. Annál a Bravo is sokkal jobb.
A Bravo árában biztos van halkabb kocsi is, ha ez fontos szempont. -
zoo8800
veterán
válasz
gzbotii #162885 üzenetére
Az olasz autós topikba sokat írtam a típusról.
Dinamika: 120 lóhoz képest elég jó, "lelkes" a motor, szerethető a karaktere és a hangja, de azért ekkora ménestől nem kell csodát várni. Az autobahn führer überlimókat nem ezzel fogod kitúrni a belső sávból, de elég az ereje, hogy kényelmesen előzz vele országúton.
Kényelem: elég szubjektív, az ülése szerintem kényelmes, a futóműve kicsit zötyögős.
Fogyasztás: ahogy rúgod neki.7,5-8 literrel eljár vegyesben.
Nyűgök: vannak, ld. olasz autós topik
Zajszigetelés: A futómű szerintem hangosabb az átlagnál. Motorzaj alig van, nem ez dominál. Kivéve gyorsításkor, akkor szépen felemeli a hangját, ezt pl. pont szeretem benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest