Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Google Pixel topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
zoo8800 #43388 üzenetére
Nem értem egyáltalán miért kell... bár én eleve úgy vagyok az alkohollal, hogy marha ritkán iszok, mert nem látom sok értelmét. Azt viszont biztosan tudom, hogy igenis van akinek az egy sör is megárt! Sőt, ha éhgyomorra leküldök rövid idő alatt egy erőseb sört még nekem is a fejembe száll, pedig én azért viszonylag jól bírom az alkoholt. És igen, tudom hogy van az a szint, ahol még nem befolyásolja a vezetést, de akkor is, az embernek egyetlen egy darab élete van, egyszerűen felelőtlenségnek és gyengeségnek tartom azt, ha valaki nem tudja megállni, hogy igyon vezetés előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest