- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
200é ne vegyen autot ennyi mert az nem auto lesz....
-
dragonfx
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #33607 üzenetére
nem jön be.a mostani oroszlánok közül tán a 207 ami okés. -
dragonfx
veterán
röhej amit cisnáltok....
aza gond nem az számít hány henger hány lóerő hanem hogy a user mit hogy hány lovat tud kiautózni az adott egységből.
lehet valakinek 300 ló is ha béna váltani.1.0 meg 1.3 ilyenekkel fogllakoztok ha erőről van szó gáz.kell 3000cm3 és csá....m-power.
-
-
dragonfx
veterán
válasz
burasu4 #33498 üzenetére
ja lehet papíron annyi...csak ha találkozik egy 1200kilós autóval majd akkor is ezt mondja a tulaj???
ilyne autokkal foglalkoztok hogy 1.0 meg 1.2...faxom 1.4 alatt nem autó az autó.sőt inkább 1.5.....istenigazából amivle enyém ellen is ebzsélek 1.8tólérdemes kocsit venni....
-
dragonfx
veterán
válasz
VR6-Fan #33336 üzenetére
Na látód eza szubjektív dolog van meg bennem a bmw e36 fele.nem kell tulbonyolított elektronikázott autó.ahol ő irányít vezet engem és nem nekem van benen tudásom.
én döntsem már el hogy megy....
egyre jobban hajlok hogy következőre se kell 6 henger.minek?hogy 12öt egyne alsóhangon....m43b18 fekete limo amilyne bubunak volt remélem én nem járók ugy mint az ő szegány szekere.igaz az ő jóindulatából.116 ló...nem sok kell a 125 lóhoz.és az elég is nekem.
nekem nem kell versenyautó.meg tömeg lóerőbajnok.nekem bmw e36 kellA vicc amugy enm is írtam amikor írtam az érdi motordiagnsotikásnak...azt írta a 250k nagyon szép futás az enyémben.hozzájuk 150-180k.nál viszik alegtöbb autót motorgenerálra mert valami feladja aküzdelmet a világgal..és súlyos 6 számjegy amiért helyrejön.
szervo és turbó nélkül elmegy egy régebbi autó.egy ujjál tuti letilt az elektronika.critical error.
-
dragonfx
veterán
hát elég brahi.
mert egy mai ember se a motor alapján vesz autót.kinézet belső és összeségébe.ezek a szempontok.
A kia a 7 év gari miatt van ott nem a moci miatt. a Honda a jó fogyasztás miatt.
De mind1 a 4. hely egész szép.
A volvo meg nem tom mit keres ott...annyit zabálnak mint az állat többet mint a bmw.gyengébbek jóval és a javításuk kb merci árban van.érthetetlen.
-
dragonfx
veterán
válasz
CriticalHit #33250 üzenetére
ceed.et.
nézd meg a lóerő/súly arány..te jó ég milyne nehéz az avensis.és ahhoz 126 ló.......
-
dragonfx
veterán
válasz
SpeedR #33033 üzenetére
hmm erről most enm nyilatkozok utánanézek.
én ugy tudom nem.
m52b28 az biztos.de a másik 6hengeresek power leírása szerint max. a e39be voltka dupla vanosak.
ergo e36ba a b28on kivül nem volt dupla vanos motor csak az m3.
És ugy tudom az m54ek csak e46ba kerültek.
vajon m52b28 és m54b28 közt mi lehet a különbség?elméletben utolso szériás e36 323i dupla vanosnak kéne lennie.....m52b23
bubu??Vajon Ákosé m52 vagy m54??
-
dragonfx
veterán
válasz
fekeandras #32704 üzenetére
halj meg máskor....
és másban....
-
dragonfx
veterán
válasz
ABnormal #32427 üzenetére
igen tervbe van sajnos....igaz 2011ig van idejük kitapasztalni hogy kell bundáznuk....
és akkor lejár május a zöldme akkor kapok majd papírt ha megállíta rendőr és azzal tom igazolni vagy ők vajon fel lesznek világositva arról hogy nekem automatán meghosszabodik 2011ig?
-
dragonfx
veterán
ti mit tudtok erről az uj zöldkártyás témáról??
ok hogy kitolodik, de valami csak lesz benne mókólás mert így tul gyanús...2 évre kapnék zöldkártyát...és még 1 alkalmat meg is uszok.... -
dragonfx
veterán
jajj ne most jöna biztonság a kicsi súly..de ezzel szemben gyorsulás és kis fogyasztás..és a végén az klerekedik ki az elöző swift egy világverő népautó.
100x előbb választanék egy focust, astrát akár fapaddal vagy régebbi autót mintsem egy uj swiftet.elöző meg hát hagyjuk már. -
dragonfx
veterán
jó de ezt nem írtad ám előtte....
Sajna ilyen korú kocsi ilyen ha nem akarod akkor csekkolj millákat és nem lesz ilyen.ez az alfa szépen néz ki ennyit tán meg is ér.
Egyáltalán nem kell bmw.re egy suzuki árát költeni...cska oda kel figyelni mit veszel.és nem szakszervízbe vinni.
-
dragonfx
veterán
azért szívesen ottlennék...modellfrissis 330i 272 ló.
mennyibe telne csuszni vele.de az x.es ment is fle keményen a hegynek nem akadt el mellettük.A saab leállítása totál érthető..elszálltak maguktól, mert hogy őka mlegbiztonságosabbak papíron...drága fenntartásár nagy fogyasztás magas vételár..és a presztízs mindezt nem teszi lehetővé..és nem mmellesleg jóa formatervük de bőven überelhető.szóval nem meglepő a dolog....
-
dragonfx
veterán
éna zöldkártyát eltörölném totál értelmetlen mikor a 2009es dízelek füstölnek 5x jobban mint az én 17éves benyás autóm.nem kell a kipufogógáz tartalmával jönni.ami látszik jobban az jobban is szennyez ennyi.
a műszakit szigoritani kéne mert sokkan járnak tényleg alkalmatlan autóval.mondjuk engem nem érdekel ez nem izgzulok én tudom lezs műszaki a kocsimon, ha így ha úgy.
viszont 1 évig zöldkártya nélkül járhatok...és nem kell fizetnem semmit.
-
dragonfx
veterán
milyet??
hát dízelt ne...ma hallottma beindulni a fönökasszony bravoját uj.
1.9 dízel hát ...én 1 100as nem raktam volan rá beindult..vagy 10 secig tekerte az önindítót mire elkapta!!és ez egy mai dízel!!!új!!pedig csak 2 fok volt nem -15... -
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz
fekeandras #31495 üzenetére
sok ember átmehetne oda nem csak innen
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
ez csak azokat érinti aki bement és a legolcsóbbat kérem típusú vásárló volt....
aki kicsit is ért a kocsival ért hozzá jót akar a masinának és magának cska minőséget vesz..van 6-8 márka akitől érdemes többi felejtős vagy csak fentartásokkal...nem sorolom mert vita lesz mindenki tudja kb. -
dragonfx
veterán
válasz
CriticalHit #31269 üzenetére
corollát vagy alfát.
ufocivic kinek kell??max 1 nőnek...
a saab 9-3 meg szép nekem is bejön..de nézz utána a fogyasztásnak meg a fenntartási költségeknek és elmegy a kedved tőle....irreálisan magas.drágább mint a bmw!!!#31283>>az uj 6oson már nem gubos lecuslámpa van...ledes style...modern.
szép ez az mx5
hobizoli>>
sok sikert a koporsóba amugy is gnóm és drága.
-
dragonfx
veterán
válasz
Integra #31214 üzenetére
nem álomvilág de én ugy érzem ennél csak jobbat hozhatnak és jobb is volt mikor a narancs volt de tényleg politika off.
de figya sehol nincs és baxogat minket csak el ekll 1x törölniük.mert megvonásokat tesznek.
Nem vagyok naív remélem 1x lesz ilyen. tudom 6henger többet eszik több vele tána gond és könnyebben beleállók egy fába..de az ottani biztos megbízhatóbb és olcsó is. -
dragonfx
veterán
válasz
TexT-BoY #31209 üzenetére
ok nem tényleg ugyis utálom az egészet
de most nagyon érdemes.lehet fél év múlva..sokkal jobb megbízhatóbb autót tud venni ott kinn.és én egy német szervizelésben jobban megbízok...
ott kinn 2000 euroért van 6henger amire azt mondom ez jöhet kategória.ez pénz érte? és milyen vagány
..havernak is ilyet kéne vennie.megy is a kampányolás.
nem is nézem tovább csak fáj a szívem...
-
dragonfx
veterán
no para gyerekek..ki kell húzni...jöna fidesz meg 2010 és nem lesz regadó.így is perbe vagyunk unioval.
-
dragonfx
veterán
válasz
tibi666 #31192 üzenetére
hát bocs csak 10 percre besasoltam totalcar népítéletb és ilyet nem ajánlok...
130-150e környékén kezd aze gész autó széthullani különböző hibákkal....motor, kuplung..franc tudja miket írtak még de elég sokan panaszkodnak rá akár 110 akár 125 lovasra.sokat eszik és zabálja az olajat.meg rohad. furcsán olcsóak ezek a mondeok hát kiderült miért.mert 8-10 év után hullanak szét mint a többi amerikai auto.ilyenkor azért megbecsülöm az autom komolyan.
..enyém még ma is benézve motortérbe tele van gyári majdnem 17 éves cumoval ergo enm volt velegond....
a tdci.t pláne.
-
dragonfx
veterán
válasz
Manitou #31179 üzenetére
Az 1.2 plafon.az 1.2 nem 1.4.
Sőt inkább 1milláért akar valamit.sőt talán még 800-900é se haragudna.
szal max.1 milla legyen.max. picit túlfut emg ugye első kötelező kltségek +100 ezt ő nem kalkulálja bele.
De mint látom japánból ugyanaz a szitu mint németből specko bmw fronton.
1.4-1.5 é kap 8éves e46ot.de annyija nincs rá
e36 meg van 1 ért meg alatta de az meg 95-98asHát igen jól sejtettem a német japán autók tartják az értékűket.nem hiába ez a 2 ország tud autót gyártani.
Az autó árát rákölteni valamire elég húzós bármilyne körülmény közt is.
-
dragonfx
veterán
haver keres max. 1.2ért max. 8 éves autót 100 ló felett.japán vagy német.
ajánlás??bmw értelemszerűen kiesik mert ennyiért nincs.
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
ez az uj seat exeo egész pofás auto.
a 150 lovas egészen rendben van.igaz 11et eszik városban elég sok. -
dragonfx
veterán
én ezt nem értem srácok kérek választ....
b4 be vok volt egy kár tavaly decemberbe el si simertem nem volt mit pöcsözni nem figyeltem.most nyáron kijött a csókának a rönóra 300 környékét kiutaltak.
ugye b2re kéen visszesnem, be írom 2008 ban volt 1 kár és 2009ben 1 kárfkifizetés..erre azt mondja 3 kalkulátor is hogy ellenkezés vana 2 adat között.de baxxus ez az igazság.
most akkor írjam 2009es kárt?mikor számít a kár 1 kárnak?amikor bekövetkezett avgy mikor elismerten kifizettek rá szetont a sértettnek?
amikor bekövetkezett nem???ha 2009esnek íroma bekövetkezést nem számolja be a kárt mégha odaírom 1 kifzetés volt. és b5be rak de tudom enm az iagzság ugye.
mit tegyek?
kéárjem ki a kártörténetit és akkor kideürl tényleg el van e ismerve vagy mi legyen?
el akaorm kezdeni az átkötést.amugy enkem is ujrakötés lesz ugy néz ki. 38 és 44 közöttlesz az éves díjam kb. -
dragonfx
veterán
válasz
fekeandras #30113 üzenetére
hagggyááá má békééééééénnnnnnnnnnnnn
enyém presztízs luxus sportlimuzin -
dragonfx
veterán
válasz
Joccccc #30110 üzenetére
jó helyre írtál, le leszel fikázva.
inkább a bmw topikba írj.nekem e36 316 van, idestova 7 éve ha törödsz vele és kicsit értesz hozzá akkor nem sokkal drágább mint egy fele ennyi idős kommersz autót fenntartani.tapasztalat.(barátnőmnek 2001es pont fele annyi idős 1.6os cordobája van de semmi pénzért nem cserélném el az enyémrmel az övét pedig papíron az ővé többet ér egy 200-300zal)
Amire figyelj>>94' utánit nézz mert onnantól jobb m43as láncos motor van benen korszerűbb kevesebett eszik. 1.8ast válassz számít. vétel előtt futómű, fék gátlók, meg compira rákötni dob e valami hibát. ennyiért már kapsz szerintem
[link]...egy alkuval ez belefér.
[link]..szintén
[link]..ha nem kéred a felnit kb 120-150ennel olcsóbban oda kell adja.de tény eza felni nagyon ott van.Bubu.t kérdezd meg neki volt ilyen.
-
dragonfx
veterán
vélemény??
szvsz ez egy elől cls hátúl uj accord összerakás.mindig lopják össze vissza terveket.ez szerintme sosem lesz konkurencia mondjuk egy 5ösnek.
-
dragonfx
veterán
válasz
nyunyu #29921 üzenetére
"piros Swift, fekete versenycsikokkal.
Kollega szerint mar ez onmagaban 5 ev letoltendo."hehe ki szerint??
ez odabax...ez a dumaA hello kittys kipuf vég dinamitdobnál kapható...áh majd jövőre most még divat :C
na hány embernek csináltam aláírást?..ha már voltatok ilyen kedvesek nekem is.
-
dragonfx
veterán
egy 2T.s krokodilemelőnek szerintetek mennyia reális ára??
elég szórt az ár.
4etől 12ig láttam -
dragonfx
veterán
válasz
CriticalHit #29833 üzenetére
miért is lenne annyi?
-
dragonfx
veterán
ennek egész jó ahng ja 6000től...
Amugy érdekes eza topik...itt 50-70 lóerőkkel dobáloztok huhh az az tán viszia kasznit meg ajánlott meg jó lesz meg minden...de mikor szóba kerül az 1.6os bömi a 102 loval egyből jöna fika.
1050 kiló vs 75 vagy 1200 vs 102...hát nem tudom szerintme ugyanaz...sőt..... -
dragonfx
veterán
válasz
Bubu79 #29775 üzenetére
az faxa.
Anno mikor mi néztünk egy 94es feket 318at abban is volt 2 zónás klíma..károgy rendezetlen papíros volt.CriticalHit>>én inkább vennék egy 100e.t futott bömit mint egy 20e.t futott francia autot.privát vélemény.
auto váltós atazért mégsem vennék de ez a lentebb linkelt 2003as 320ci csodaszép...modellfrissis az első hátsó lámpákból látszik....jó vétel..és azt mondod neked nem kell a 18"as felni máris -300 alsóhangon.abba a bömibe nem lehet belekötni csak menni kell vele.
318d.t nehezen fogsz jó árút kevés km.rel kapni....4-5 literes fogyival azért mennék ám vele nem csoda.
de alsóhangon használt dízelt nem vennék csak angyon szigorúan 1-2 évest és szervízkönnyvel.Az rx8 eszik mint az állat és ha nem garis egy mocicsere töbvbe kerül mint maga a kocsi mostanság.
-
dragonfx
veterán
válasz
fekeandras #29767 üzenetére
egyetértek 2x....
Tibi666>>mutasd azta 3milliós autót tesó
....aki nem rendelte anno bele mikor ujonnan vette nincs benne ennyi de havan pénzed bármi beletehető. már e36ba 15 éve is lehetett 2 zónás digit klímát kérni.
-
dragonfx
veterán
válasz
CriticalHit #29754 üzenetére
vagy ezt.....
-
dragonfx
veterán
milyen hajtáslánc lehet az e30ban hogy nem kapar el csak tol húz...és folyamatosna távolodik.....nem kicsit lépi le a e92 m3at...
amugy meg ezek a mercik fainak itt feljebb.
-
dragonfx
veterán
válasz
fekeandras #29091 üzenetére
hát ez lezuzza simán jah....
épp ideje csökken a benya...olyna 250ig lemehetne...
-
dragonfx
veterán
válasz
VR6-Fan #29036 üzenetére
hehe mostanság fel se váltok csak 60 fölött 4.be??
minek 200méter után ugyis fékez valami csíra rakhatom
vissza kettőbe szétmegy akuplung váltó a sok hazsnálattól. és itt legalább van nyomatékom.xarok rá ki mit mond én így megyke vele.mert így esik jl.enyém én tankolom.jogomban áll
ezzel senki nem menne el 8cal városban.pályán is max. 100zal.
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest