- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
satosan112 #123571 üzenetére
Üdv
- A ház jó én hasonló konfighoz vettem a 800-at.
- A tápegység mérete szerintem nagy. Lehetséges, hogy elég lenne kisebb is (DE ezt ne vedd figyelembe, hanem tedd fel a kérdésed a milyen táp topikba ott is értenek hozzá) bár nagyban befolyásolja a VGA.
- RAM: én biztosan nagyobb frekvenciájú RAMot vennék az biztos. A ryzenek szeretik a magas frekvenciájú memóriákat, mert azon jobban futnak (játékban és munka szoftvereknél is). Ez a legbiztosabb, amit tudsz tenni "Az alaplap gyártó által megadott qvl listából válogass, mert az abban leírt RAM-ok, a leírt frekvencián garantáltan működik." [PRIME B350-PLUS QVL lista]
- Alaplap: ASUS PRIME B350-PLUS, jó fajta nekem is ilyen van. Nem hiszem, hogy van olyan bolt, de mindenképpen érdemes lefrissíteni az alaplapot, mert sokat fejelsztettek az elmúlt fél évben a BIOS-on. Nem nagy kunszt néhány kattintás a BIOSban és lefrissíti magát vagy pendriveról. De a Ryzen topikban tudnak ebben segíteni.Mivel hosszú ideig nem szeretnék majd újra gépet venni (a mostani is kb 5 éves), az egyetlen szempont, hogy minél újabb technológiát vegyek.
Ennek megfelel a Ryzen, 2020-ig írták, hogy a jelenlegi AM4 foglalatot támogatják szóval még biztos 1-2 generációt bele tudsz majd tenni ebbe a lapba ileltve a 6 mag 12 szál az időt álló.Mivel nem overlockolsz ezért az 1600X jó választás.
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
válasz
satosan112 #120520 üzenetére
Intel G4560 proci, 20 k, majdnem i3 szint (2 mag 4 szál), ellenben jóval olcsóbb, általános felhasználásra tökéletes. Ehhez viszont frissíteni kell a BIOS-t a lapon a legutóbbira (F20), ezt az üzletben megteszik.
[ Szerkesztve ]
F1
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer számítógép! I5 12400F / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 512Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB GDDR6 AeroCool Ore FSP 650W
- HP ProDesk 400 G7 SFF asztali számítógép
- HP Z840 Workstation PC XEON E5-2640 V4 (10X3.4Ghz) CPU 128GB RAM 512GB SSD QUADRO P5000 16GB DDR5 !
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest