Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coolmat

    őstag

    yksz: SSD mellé alapvetően elég lenne az 5400rpm-es is sebességben (a kisebb fogyasztás nem mérvadó, ha évente 100Ft-ot spórolnál vele már sokat mondtam :) ), de mivel dolgoznál a HDD-n is, ezért inkább gyorsabb 7200rpm-eset ajnálanék, azok közül pedig most a Toshiba DT01ACA200 a bestbuy (több boltban 3 év garival is kapható). A WD Red is jó választás ha abszolút megbízhatóságra törekszel, de kicsit lassabb is mint a 7200rpm-es Toshiba.
    Haswell teszt már kint van PH-n, azalapján én is azt mondom, hogy nem feltétlen érdemes rá várni, mert a kezdőára jóval magasabb lesz mint amire már beálltak az Ivy árai (utóbbinak pedig lassan fog csak lemenni az ára, majd talán lesz egy nagyobb raktársöprés, de nem mostanában).

    MC Pite: És tényleg hátrafelé fúj az ábrán, nem értem, hogy a TX3-nál miért nem így oldották meg.

    Buci21: Az Ivynél is szidták a kupakot, ha minden igaz most is ugyanez lesz a helyzet. A tesztben szereplő 4,7GHz-es tuning elég szép, de várjuk meg a végleges nem ES példányok hogy teljesítenek ilyen szempontból, utána törjünk csak pálcát felette :)

    Gave: Azt azért tegyük hozzá, hogy az FX8320/8350 alá oda kell tenni egy 8 fázisos alaplapot, ami legalább egy Gigabyte GA-970A-UD3-at jelent, az már inkább 21-22k, de amúgy valóban nem rossz alternatíva az I7-nek, csak teljesítmény/fogyasztás mutatóban marad le csúnyán.
    A WD Red-ekre eleve 3 év gyártói garancia volt kezdetektől fogva, csak néhány bolt 5 évvel árulja/árulta, aminek mi csak örülhetünk :) Ugyanez igaz a Toshiba/Hitachi HDD-kre is, azokat több helyen 2 év helyett 3 év garival adják/adták, ezért szoktuk mostanság főleg ezeket ajánlani a HDD-s topikban is.

Új hozzászólás Aktív témák