Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    djnice, kenand, Necronom: Köszönöm a részletes infókat, sokat segítettetek :R

    djnice: Mi box s a leírtak alapján kiesett hiába 4K netflix.
    HDR10+ támogatás proci függő szóval az S905X3 ezt tudja és mondjuk a 922x is támogatja?
    Ez a frekiváltás sajnos nem világos mit is jelent :F

    kenand, Necronom: Kiderül mennyire málna :) Valójában szerintem úgy vannak sok esetben becsmérelve a hangprojektorok, hogy nincs mögötte valós tapasztalat, sőt ,,úgy sem lesz jó, vegyél házimozit, stb", de a puding próbája az evés és lehet ez is megdöbbentő lesz :) Sok tesztben és pl itt soundbaros topikban is dicsérik. Valódi atmost, mennyezetről potyogó helikoptert lehet nem tud tökéletesen :) , de ha ez így van akkor a linkelt onkyo sem szóval ahhoz valószínűleg mennyezetre szerelt hangszóró kell.
    250-ért sikerült vennem/rendelnem egyet, így ha csalódás, akkor gond nélkül a beszer áron tovább is adom.
    Nem vagyok benne biztos, hogy ez [link] pl klasszisokkal többet tudna. Q90 esetén is a front részen ott a felfelé sugárzó hangszóró, sőt még a hátsó hangfalakban is van csak pl front-on nem 0 és 220 cm-en helyezkedik el a hangszóró (helyi adottságok miatt) hanem ~60 és 180cm-en mivel a soundbar 120cm hosszú. Házimozi esetén még mindig ott a problémám, hogy nem tudom keresztül kábelezni a nappalit és a tavalyi teljes belső felújítást követően kizárt, hogy akár csak 10cm hornyot is marjak, poroljak, gletteljek, fessek :) , de tényleg a puding próbája a megevés, ami remélem extra málnás lesz :)

    Az alap témára vissza kanyarodva: Szóval a Box nem kell, hogy tudja az X-et és az atmost, az az erősítő dolga. Tételezzük fel, hogy az X96 Air és a Beelink GT-King Pro hasonló árban van, akkor melyiket javasolnátok vagy egyébb más box-ot pl 20-30 ezerig?
    X96 távirányítója nem igazán tetszetős ellenben a GT légegeres távirányítójával, de ha a 905x3-el szerelt proci jobb hang szempontjából mint a 922x vagy GT-King Pro esetén S922x-H (H: DTS/Dolby dekóder), akkor nem kérdés..

    UI.: Somatom: Azt én sem vitatom, hogy ez részben ,,varázslás", de a realitás talaján maradva, szóval mozitermek megépítése nélkül is jó eredmények érhetőek el otthon, ami egy kevésbé white fülűnek lehet akár ,,tökéletes" is, mindezt az otthonában elérve szóval az impala helyett a semmi (=2x10w-os speakers TV hangszóró) szerintem erős túlzás, de ez talán valóban az a téma amit kár túlragozni (főleg tv box-os topikban :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák