- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Pat
tag
válasz
Sztojcsi #292 üzenetére
ha nem vagy grafikus akkor a színhűségbeli eltéréseket biztos nem veszed észre, az egyetlen ami zavaró lehet, az a kicsi betekintési szög, de én soha nem szoktam oldalról monitort nézni, se máshonnan, csak szemből. Úgy meg nyilván jó.
De ezek egyaránt igazak kicsi és nagy méretben is. -
Pat
tag
válasz
Sztojcsi #280 üzenetére
Hali!
Hasonló cipőben jártam, 24 col kellett 100000+kevés hufért, filmnézésre, netezésre.
245B lett. 225bw után nagyon meg vok elégedve vele, a plusz 2 col és a felbontás növekedés durvább különbséget ad mint amit vártam
igaz TN panel, de sztem ha vkit 22 nem zavarnak a tn panel okozta jelenségek, azt 24colon sem fogja. És érezhető a 700-->1000 kontrasztra növekedés.
ja és hogy miért nem ugyanennyiért az Acer jobb paneljei, mert sztem ultrarondák azok a monitorok, a 245b legalább elegánsan minimalista -
Pat
tag
nem teljesen ide kapcsolódik a téme, de úgy érzem Ti elég jól vágjátok hogy miben milyen panel van konkrétan.. és az relaíve új 22colos moncsik közül, amik ugye sajna TN-panelosak.. gondolok a VS vx2235re, a Samu/Asus/Acer 22eseire.. Tehát az érdekel, hogy van-e full megegyező panel valamelyikekben?! Azt tudom hogy a Cheimei 22ese lényegesen rosszabb mint a Vs-é. 2235ön kattogtam eddig, de egyre bizonytalanabb vagyok...
leginkább a tn miatt...
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest