Aktív témák
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Jajajj, tudtam, hogy ez lesz, hogy nem lesz jó egyik sem...
Green-t beírtam google-be, de nem találtam hazai forgalmazót, nekem viszont számla kell róla, így egyenlőre kilőve.
Találtam ezt:
Ez egy Samsung, de nem tudom, hogy ez milyen paneles, mert számomra a gyári oldalából sem derül ki.
50000 forint körül nem fogom megúszni, ezt már látom...
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #4845 üzenetére
Erre valaki?
Elég sürgős lenne a vásárlás, és tényleg nem tudok dönteni! -
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok!
Két monitor maradt a végső választásra, de mivel csak az egyikről találtam tesztet, így kérlek segítsetek, melyiket válasszam (ha esetleg van személyes tapasztalat is, szívesen olvasnám):
Ebben az árkategóriában nézelődök, mert szeretnék egy nagy monitort, amit főként tervezésre fogok használni a jövőben (CAD), de túl sok pénzem nincs rá.
Köszi a segítséget!
Üdv,
B
szerk.: ha van másik bolt, amit jobban ajánlanátok, azt is szívesen veszem!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest