Keresés

Aktív témák

• Zull

senior tag

válasz Cyberpunk #7071 üzenetére

Hmm ez a nec eléggé tetszetősen hangzik, bár nem tudom hogy mennyire zavarna a 16:9, fontosak lennének azok pixelek magasságban (pont a fotoedit miatt) Mennyit változnak a lehetőségeim ha azt mondom hogy inkább 16:10 lenne az ideális, és árszintben a Dell U2410 a felső határ? Igazából a 90e-t is csak ideológiai szempontok alapján húztam meg, van nagyobb keret is, de 90-100 körül van a lélektani határ számomra, efölé jól megindokolt esetben mennék. Legutoljára 6 éve vettem monitort, ennek se szánok kevesebb évet.

mzsombor: láttam, de még azért megvizsgálom a lehetőségeket, de ha érdekel az ajánlatod, ígérem szólok!

• Zull

senior tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Monitort keresnék (meglepő!), amivel szembe nincs sok elvárásom, de szerintem ezek eléggé szűk metszetet képeznek, és erősen tartom magam hozzájuk (mondjuk ár szempontjából rugalmasabb vagyok, nem cserélgetem sűrűn a monitorjaimat)

-FullHD (az ehhez tartozó átmérő annyira nem fontos)
    -Nem TN paneles
    -Max 90e

Fotózom, de nem profi szinten (40D, 17-55 f2.8, 50 f1.4, 430ex II), szóval se "botszemű" se wájtszemű nem vagyok (viszont komolyan gondolom a fotózást, és ahogy az ember egyre jobban ássa bele magát, annál jobban figyel a részletekre is, szóval ez a monitorválasztás a jövőnek is szól) ehhez mérten lenne fontos a paneltípus stb...

Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ezekhez az elvárásokhoz mérten mit ajánlanátok. Olvasgattam mostanság a témával kapcsolatba, de nagyon nem ástam bele magam, szóval szakzsargonnal nem állok olyan jól mint szeretném, tehát ha valaki érvel, kérem vegye ezt figyelembe.

A válaszaitokat előre is köszönöm!

Aktív témák