Aktív témák
-
Zull
senior tag
válasz
Cyberpunk #7071 üzenetére
Hmm ez a nec eléggé tetszetősen hangzik, bár nem tudom hogy mennyire zavarna a 16:9, fontosak lennének azok pixelek magasságban (pont a fotoedit miatt) Mennyit változnak a lehetőségeim ha azt mondom hogy inkább 16:10 lenne az ideális, és árszintben a Dell U2410 a felső határ? Igazából a 90e-t is csak ideológiai szempontok alapján húztam meg, van nagyobb keret is, de 90-100 körül van a lélektani határ számomra, efölé jól megindokolt esetben mennék. Legutoljára 6 éve vettem monitort, ennek se szánok kevesebb évet.
mzsombor: láttam, de még azért megvizsgálom a lehetőségeket, de ha érdekel az ajánlatod, ígérem szólok!
-
Zull
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Monitort keresnék (meglepő!), amivel szembe nincs sok elvárásom, de szerintem ezek eléggé szűk metszetet képeznek, és erősen tartom magam hozzájuk (mondjuk ár szempontjából rugalmasabb vagyok, nem cserélgetem sűrűn a monitorjaimat)
-FullHD (az ehhez tartozó átmérő annyira nem fontos)
-Nem TN paneles
-Max 90eFotózom, de nem profi szinten (40D, 17-55 f2.8, 50 f1.4, 430ex II), szóval se "botszemű" se wájtszemű nem vagyok (viszont komolyan gondolom a fotózást, és ahogy az ember egyre jobban ássa bele magát, annál jobban figyel a részletekre is, szóval ez a monitorválasztás a jövőnek is szól) ehhez mérten lenne fontos a paneltípus stb...
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ezekhez az elvárásokhoz mérten mit ajánlanátok. Olvasgattam mostanság a témával kapcsolatba, de nagyon nem ástam bele magam, szóval szakzsargonnal nem állok olyan jól mint szeretném, tehát ha valaki érvel, kérem vegye ezt figyelembe.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest