- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
megint én
őstag
Nagyon köszönöm a hozzáértő segítségedet. De kicsit tényleg sokallom, viszont ma azért elmegyek megnézni élőben. Remélem nem lesz szerelem 1. látásra...
Fps-ben viszont abban nem értenék egyet, hogy a kisebb jobb, mert így 16:9-ben olyan szélesen látok, hogy alig lőnek oldalba. És sokszor deathcamból üvöltök, a ventrin, hogy JOBBRA-JOBBRA-JOBBRA, mert 4:3ban nem lát oldalra. -
megint én
őstag
válasz
Nyugdíjas #8167 üzenetére
Értem-értem. És köszönöm a hozzáértésedet. De még lenne pár kétségem, mert ha tényleg ennyire jó, akkor lehet, hogy várok még egy kicsit és spórolok a Dellre...
Akkor a kételyek a következőek.Megnevezés
LG
DELL
Válaszidő
2ms
8ms
Kontrasztarány
50,000:1
1000:1
A monitor 99, 99%ban játékra kell. Főleg CSS. Ezért nagyon fontos szempont a válaszidő reakcióm elvileg 90 és 110 ms körül van, és nem olyan baromi sok az a +6ms, de talán számít, ezt nem tudhatom mindenesetre jól hangzik az a 2ms. És az eddigi monitorjaim (olyan 6db volt kb.) szinte mindegyiknek volt valami hibája vagy fájt a szemem, vagy szemmel látható volt a frissítése. Ez pl a mostani AOCnál is van és úgy nyilvánul meg, hogy megjelenik 1-1 apró csík. Ez állítólag azért van, mert a monitor "csak" 60at frissít míg a gépem 200-300at, és elvileg a V-sync kiküszöbölné, de az a csben egyenlő a halállal, mert nem reagálja le azonnal az egér mozgását. A másik, hogy ha elindítok egy másik játékot, programot ami teljes képernyős akkor van hogy nem tölti ki teljesen a képernyőt, és olyan is hogy életlen lesz a kép. Ilyenkor az "auto" vagy máshol "autoconfig" gombot kell megnyomni. Eddig szinte csak az LG volt ahol magától autokonfigolt ha állítottam valamit. A kontraszt aránya is az LGhez húz hiszen 50xese a Dellének. Szóval nem tudom mi kell igazán nekem.
-
megint én
őstag
válasz
Nyugdíjas #8161 üzenetére
Nagyon-nagyon köszönöm! És már csak azt nem tudom mi is az a monitornál, hogy hány bites?
De amúgy nekem kissé drága ez a dell :S
De ez a LG W2353V-PF ez nem jó?
FullHD, 1920x1080-75Hz, 50000:1, 300cd, HDMI / D-Sub / DVI -
megint én
őstag
Hali emberek!
Kérdeztem már, de nem tudom melyik topicban kaptam rá választ...
Megint megkérdezném mert most vennék monitort!
Mitől fáj az ember szeme a különböző monitoroktól.
Most melóhelyen egy ősrégi LCD van valami V7 a márka ettől nem fát Most otthon egy AOC f22s+ van az szinte megvakít. Előtte volt egy LG FLATRON w2253tq ez volt eddig a legjobb ettől nem fájt. Előtte Hanns-G az sem volt a legjobb. Szóval a lényeg, hogy most vennék, és egy olyat szeretnék ami a lehető leges leg szembarátabb! Max 60K van rá, 1920x1080ast szeretnék minimum, ezért még beírom a 23-24'es topicba. És ha lehet, akkor 2ms legyen, 75mhz.
Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest