Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
guess.who
üzenetére
Na jó akkor mégegyszer. :)
Az első bekezdéssel nagyjából egyetértek, illetve nem látom értelmét, hogy tovább vitázzunk róla. Szerintem ezt le is zárhatjuk. :)
''Az általad is említett előítéletesség egyébként ugyanúgy vonatkozik sajna a melegekre, a kisebbségekre -vagy éppen (hogy a témánál maradjak) a pedofilokra...''
Ez igaz, de attól, hogy valaki meleg vagy roma, még nem tesz feltétlenül kárt embertárasaikban.
''Ha ezt, és csak ezt nézed, akkor lényegében egy szinten vannak a Down-kórosokkal, vagy éppen a szívbetegekkel -utóbbi kettőt mégsem szokás elítélni társadalmilag, inkább segíteni őket a gyógyulásban...''
De nem lehet csak ezt nézni! Én biztosan tudom, hogy nem minden pedofil elmebeteg. Van/volt köztük jónéhány (pl. unatkozó rocksztárok, politikusok, milliomosok) aki így próbálták feldobni unalmassá vált szexuális életüet. Ha egyszer bármikor, bármilyen nőt megkapsz, akkor egy idő után kiégsz, megunod, és akkor vagy jön a homoszexualitás, vagy a pedofilia.
Ebbe persze beleköthetsz, hiszen ez nem törvényszerű, de jópár eset bizonyítja, hogy megvan ennek is a lehetősége.
Egyébként, ha egy pedofilt csak úgy néznénk mint beteget, akkor tényleg gyógykezelésre van szüksége. Viszont ha a betegsége miatt veszélyt jelent a társadalomra, akkor el kell szigetelni, hogy ne okozhasson több kárt.
''De éppen arról beszéltünk, hogy megbünteti: az erőszakot, a gyilkosságot, a gyilkossági kísérletet, sőt a pedofíliát is szankcionálja.''
Az, hogy szankciók vannak, az nem is volt kérdés, de mint már említettem a törvényhozás kijátszható. Hiába van törvény, ha a bűnösre nem tudják rábitzonyítani a bűnösségét.
''ha a rendőrség a bizonyítékok megszerzésekor bűncselekményt követett el, akkor ott alapvető bajok lehetnek...''
Nem konkrét bűncselekményre gondoltam, csupán apró szabájtalanságokra a bizonyítékok rögzítésénél, amik miatt a bíróság figyelmen kívül kell, hogy hagyja azokat.
''Látod, Te magad sem vagy biztos benne, hogy mi is történik velük, de hajlamos vagy könnyen rátestálni az egészet a ''pedofilokra''...''
Én itt konkrétan a jelenség meglétére utalta, miszerint igenis létezik. Valószínűleg az alföldi lányrablások nem egy konkrét pedofil számlájára írhatók, hanem egy komplett bűnszövetkezet áll mögötte. A lényeg viszont az ok: Ezeket a lányokat több mint valószínű, hogy külföldre viszik, ahol pedofil hajlamú embereknek kell majd szexuális szolgáltatást nyújtaniuk.
''csak azért nem, mert nem iszom.''
- Inni, vagy nem inni?
- Egy hosszú-lépést... :DDD
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Indul a ChatGPT Health
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest