- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robrob007
tag
Csak user-led választási lehetőség van a LEDs menüpont alatt és az nem csinál semmit sem.
Úgy csináltam, ahogyan írtad:
System - LEDs - New LED Trigger
Type: wireless status
Interface wlan1 (ezen van a Wi-Fi kapcsolat)
LEDs: user-led (mert nincsen más lehetőség csak ezt tudom választani) -
robrob007
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy script megírásában.
Nem régen vásároltam egy hap ac2-es routert és szeretném azt megvalósítani, hogy ha megnyomom a mode gombot akkor a wifi kikapcsoljon majd ha újra megnyomom akkor bekapcsoljon.
Sok linket megnéztem már a neten, de csak olyan scripteket találtam, ahol időzítve lehet ezt megcsinálni.
A ki meg bekapcsolási parancsok megvannak, csak nem tudom összehozni úgy egy scriptbe az egészet, hogy egyszer az egyik máskor pedig a másik fusson le.
Kikapcsoló parancs most ez:/interface
disable [find type=wlan]
A bekapcsoló meg ez:/interface
enable [find type=wlan]Köszönöm a segítséget!
-
robrob007
tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék Mikrotik routert vásárolni és gondoltam, hogy ezen a fórumon biztos tudnátok segíteni néhány kérdésben.
A választott router: hAP ac2 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)A kérdéseim a következők lennének:
- Létezik olyan beállítás rá, amivel lehetséges azt megcsinálni, hogy amikor megnyomom rajta a WPS/res gombot akkor kikapcsolja a Wifi szolgáltatást?
- Mennyire érzékenyek ezek az eszközök/ Router OS arra, ha nem szabályosan lesz leállítva? Értem ezalatt, hogy ha esténként mondjuk lekapcsolom a tápellátást a hosszabbítóról amin ez az eszköz van, akkor okoz-e ez valamilyen problémát?Nagyon köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest