- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalikiraly
addikt
válasz
adika4444 #9318 üzenetére
Jó, de azért minőségi termék nem?
Tudom lehetne több 20 rongyért is venni routert... De én nekem? Egyrészt tényleg alig értek hozzá, másrészt meg nem használom ki a funkcióinak a kb 90%-át.Amit én használok pluszban az a vendég hálózat. Meg, hogy a serverünknek adjon otthon fix ipt és legyen egy ddns szolgáltatása, vagyis, hogy ahhoz tudjon kapcsolódni, bár az Win10 es ftp serveremet azóta sem csináltam meg, mert valahogy nem működik a digin nem akar kimenni, másrészt meg mert a server gépünket záros időn belül, lásd egy két hónap cserélni fogom, már nem stabil és gyenge is nagyon. Egy régi kis netbook, de letölteni meg videózni jó volt, de most már kezd odalenni, néha fagy meg ilyesmi. Pedig már takarítottam meg pásztáztam is blablabla.
Tehát nálam tényleg alap funkciókra kell és kész. Nyilván gondolom sokkal sokkal többet tud a rendszere révén.
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Alteran-IT #9316 üzenetére
Wow, köszi a tippet.
Na látom ti sokkal jobban vágjátok, hiába vagyok informatikus gyárilag a hálózatokról annyit nem tanítottak a suliban, hogy semmit, helyette volt atomfizika... Frankón.
Na szóval, amúgy visszatérve a Mikrotikről csak jót lehet hallani. -
Lalikiraly
addikt
Egyébként még azt mondjátok már meg nekem, hogy az miért van, hogy ha a WIFI nél a csatornát én adom meg fixen ugye 1-13 ig lehet a TPlinken. Akkor valamiért döglődik a net, ha de ha automatára visszarakom semmi baja. Pedig régen azt mondták a fix csatorna jobb. Mondjuk nálunk a panelba van vagy 20 router szerintem, ha nem több.
-
Lalikiraly
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok szakértő a témában, egy 55nm es 3 szobás panelban élünk párommal.
Ezt az elvileg wifi routert lestem ki:
MikroTik RB941-2nD hAP lite
https://www.pcx.hu/mikrotik-rb941-2nd-hap-lite-router-132238
Már ha tényleg wifis. Beépített antennás lenne?
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Apple MacBook
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- Óra topik
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest