- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #14603 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod.
PiHole jelenleg is megy(egyre több reklám jelenik meg sajnos), inkább közösségi és videó megosztó oldalak blokkolására gondoltam (időszakosan).
Külön wifi-t más helységekben megoldom egy tplink 1043-al(jelenleg is így van).Ha jól gondolom nekem nem lesz jó ez az eszköz...
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy mikrotik router vásárlásán, de egy kicsit tanácstalan vagyok.
Alap dolgokon kívül (dhcp, nyomtató megosztás) szeretnék tartalom szűrést és vpn-t is megvalósítani. Wifi-re valószínűleg másik routert használnék, ennek az eszköznek maximum 2 helységet kellene lefednie.(~30nm)
Továbbá tanulás is lenne a cél az eszközzel.
(fel:185Mbit/s, le: 45Mbit/s a szolgáltató felől )Segítséget szeretnék kérni, hogy egy hap ac használtan vagy egy hap ac2 újonnan lenne jobb választás számomra vagy tudnátok ajánlani számomra megfelelő eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest