- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Szia!
Megérkezett a 450Gx4? Én is nézegettem, de találtam nekem megfelelő olcsóbb megoldást.
Vettem egy hAPac^2-t (RBD52G-5HacD2HnD-TC) 19190Ft-volt áfával, ebben is négymagos proci van, és kétsávos wifi. Digis 1000/200-es nettel 960Mbps-volt a legnagyobb mért letöltési sebességem. Fasttrack/fastpath -al 10% alatti proci terheléssel, ugyanez enélkül 60% körüli proci terheléssel. PPTP VPN szerverként sem utolsó kb 150MBps -re képes (nyilván nem egy AHx4, de az átlaghoz képest jó, és ugye kissé olcsóbb) -
SeaShark
tag
Szia!
Köszönöm a gyors választod.
Ha már tudja az általad említett 5-600-at stabilan akkor már félig elégedet leszek.
Jelenleg teszt jeleggel most egy linksys wrt320n van fent amin szintén belső antennás, ha tudja ugyanazt a lefedetséget akkor teljesen elégedet leszek vele.
Egy két beállítással kapcsolatoan azért egy kicsit szkeptikus vagyok, hogy meg-e fogom tudni oldani.(Pl.: Tűzfal, portátírányítás, Nas, torrent, stb.)
Ezért előre érdeklődnék, hogy elkakadás esetén volne-e valaki aki szívesen segítene - személyesen - a router beállításában. (BP)
Tudom választhattam volna valami egyzerübb routert, de nekem most a megbízzhatóság és a stabilítás volt az elsődleges szempont.Üdv;
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold