Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
Zwodkassy
üzenetére
És mi lett a megoldás?
Nekem egyelőre még működik.
Más:
Már csak az IPv6-al vagyok elakadva.
(Telekomos kábelneten van IPv6, ami működik is, ha a PC a Cisco EPC3925-be van dugva közvetlenül.)Mikrotikben beállítottam a DHCPv6 klienst. (Request és Prefix pipa)
WAN port kap egy címet, ami kintről elérhető és az IPv6 poolba egy /64 címtartományt kapok. Sehogy sem tudok /62 /60 vagy /56 tartományt igényelni. Ennek nem tudom mi az oka?
A poolbol kiosztok címtartományt (/64-et jobb híján) a belső hálózatra.Belülről tudom pingelni a belső és külső interfészt is, de az internetet nem éri el. Az internet felől is tudom pingelni a külső interfészt, de nem lát be.
IPv6 tűzfalnál minden üres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold