- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Yettel topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én voltam. Olyan mint minden hasonló ilyen találkozó. Általában itt bemutatják az új eszközöket, amiket majd meg lehet hamarosan vásárolni, megnézheted a már meglévőket, lehet kérdezni, és rengeteg 3rd party gyártó is jelen van (magyarok is), antennákkal, dobozokkal, tápokkal, stb.
Egy, néha 2 teremben is van előadás, ennek nagy része fizetett reklám szerintem, pl, van cég aki a mikrotikhez irt ISP-k részére számlázó modult (pl forgalom alapján), és van hasznos tanulmány is, pl hogy oldották meg XY városban, hogy minden buszon legyen ingyenes hot spot, de van a ROS-hoz kapcsolodó bemutató is, ahol bemutatják hogy kell felkonfigurálni pl egy mesh hálózatot..
Van kávé és ebédszünet, esetleg vacsora is, de ezek már nem férnek bele az ingyenes keretbe. Most is az accesspoint 30 usd-t kér, de akkor van ajándék, meg ebéd is, meg mum-os póló. A legutóbbin piros volt, most nem tudom mi volt a szavazás eredménye... Sajnos nincs 2xl felett, így én max a fiamnak tudom adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- ASUS ROG Ally
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest