- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
lionhearted #23243 üzenetére
Semmi túlbonyolítás nincs, eltérő siteok esetén sincs IP ütközés. VPN-nél nem kell ilyen problémával foglalkozni.
Lenry: 90-szer van benne! 6 VLAN van, az azokhoz tartozó DHCP poolok csak 12 előfordulást tartalmaznak. Még mindig várom, hogy menne az import. Szóval default configra visszaállok, kapok valami tök más tartományból IP-t mint jelenleg, aztán elkezdtem importálgatni a tűzfalszabályokat meg VLAN-okat, sorra az export fájlból. Mikor töröljem ki a default configot?
Az export fájl alapján hozzáadnám a bridge portokat, és csak azután jönne a bridgen a VLAN állítás. Amikor a kettő között tartanék a portról - amire csatlakozok - bejövő frameket PVID alapján tagelné, a kimenő forgalmat meg nem küldené rá, ergo ott szépen cseszhetném az egészet. -
Lenry
félisten
válasz
lionhearted #23243 üzenetére
Egyébként igen, de ez olyan, hogy én se szeretem ha megkérdezek valamit hogyan kell megcsinálni, és valaki beleköt abba, hogy miért akarom megcsinálni, szóval én se teszem
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Minden, ami hőszivattyú
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest